0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bir kaç sorum var hanımlar. Biliyorum ilgili temiz bir hastane. Ama doğumdan çıkınca bebeği babaya falan gösteriyorlar mi yâda kesinlikle refakatçi almıyorlar mi ilk doğumun nasıl olacak yoksa baska hastane mi seçmeliyim bilemedim valla doğum ve sonrası nasıl anlatabilir misiniz?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 8 ay önce yaptım orada canım sezeryan oldum refakatçi vardı ama normal doğuma refakatçi yok pandemiden dolayıda ziyaretçi yasaktı alıyorlardı 2 gün sonra çıkışta gördü eşim bebeğimizi şimdi nasıl bilmiyorum ama o kadar iyi bir hasteneki özelden farksız kesinlikle tavsiye ederim 
tarafından
Şimdi ziyaretçi var ama bilemedim başka bir hastaneye mi gitsem yoksa oraya mi gitsem bilemedim gerçekten normal olursa refaktcisiz yapabilir miyim eşimi yanında isterim oda yok napsam bilemedim
(566 puan) tarafından
Bende 10 ay önce yaptım doğum sezeryan oldum ne refakatçi ne ziyaretçi kabul ettiler 8 gün bebeğimle yalnız kaldım 1 kere eşim geldi yalvar yakar
tarafından
O zaman korona önlemleri çöktü şu an o kadar sıkı degil
-Reklam-
0 oy
(990 puan) tarafından
Ay kurban olam tam benim sorularim
tarafından
Açıklayıcı bir cevap bulamadım yani karar veremedim
0 oy
tarafından

Geçen hafta bu hastanedeydim. Nst için gitmiştim post açmıştım. Doğumhaneye aldılar beni kalp atışı yüksek diye. Odanda doğum yapılıyor . Başka bir yere goturmuyorlar. Doğumdan sonra servis bölümüne alıyorlar. Orda sana ihtiyaçlarını eşin getiriyor yada başka biri. Normal doğum olursa refakatçi almiyoruz dediler. Sezeryan olursanız yanınızda bir kişi kalabilir dediler. Ben doğum yapmadım gözetim altında tuttular. Ama odaları temiz ve güzel. Çalışanlar iyiye benziyor gördüğüm kadarıyla. Pazartesi tekrardn kontrole gidicem 

tarafından
Yanı eşim bebek dogunca gelip görebiliyor bu güzel eğer ki cok zorlanırsam muhtemelen refakatçiler verirler bakalım Allah hayırlısını nasip etsin
tarafından
Ben 8 ay önce doğum yaptım. Sezeryandan sonra 3 gün kaldım. Refakatciden başkasını içeri almadılar. Babası da taburcu olduktan sonra gördü.
0 oy
(45,023 puan) tarafından
İkici doğumum.orda oldu virüs yoktu daha refakatçi görümcem kalmıştı esimde ziyaret saatinde çıkmıştı bitince geri çıkartıyorlar ama ilgi alaka çok güzel özelden farkı yok bebeklerle çok ilgililer hassaslar ben çok memmun kaldim
tarafından
Bilmem napsam kararsızım
(45,023 puan) tarafından
Canım asla pişman olmazsın su an ankarada doğum için en çok tercih edilen hastane
0 oy
(3,889 puan) tarafından
Refakatçi tamamen yasak bildiğin almıyorlar 1 ay önce kadın doğumda yattım. Zar zor bişeyler bahane edip çıkıyordu eşim onda da laf ediyorlardı tabi. Kattan kata telefon edip soruyorlar bide şunun eşi çıkmak istiyor göndereyim mi diye kat hemşiresine falan. Ama gece hemşirelerine bin minnet rica yanımda kız kardeşim kalmıştı 1 gece. Ona da zor ikna etmiştim çok ağrım var yanımda biri olsun diye ameliyat olmuştum çünkü. Refakatçi konusundaki tecrübemi paylaşmak istedim. 
tarafından
Bende kürtaj oldum orada öğlen yattım eşim iki kere girdi cıktı yanıma akşama taburcu oldum kalmadım refakatçi durumunu bilmiyorum yani
0 oy
tarafından
Bende orda takipliyim başka hamilelik sitelerinde okudum yazan bayanlardan baba istediğin eksiklerini getiriyormus bebeği görüyor odada bunda bı sorun yok yani canım belli bı süre veriyorlarmış baba durabiliyormus normal doğumda refakatçi yokmuş sezeryanda doktorun isteğine bağlı aliniyormus yanında durması icin benim doğuma az kaldı Nisan'da Allah'ın izniyle orda yapacam çok beğeniyorum orayi
tarafından
Tamam canım doğumdan sonra tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
tarafından
Benim 4 cu gebeliğim:) 3 çocuğumda normal doğum oldu Allah'ın izniyle buda olur yinede hastane ve doktor tecrübelerini yazarım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 234 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sibel1111 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 409 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Asom (921 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,013 göst.
0 oy
2 cevap 1,268 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (312 puan) tarafından soruldu