Bir gün icinde neler yapiyosunuz
Ben önce ev toparlar cocuga kahvalti veririm bakimini yapsrim uyuturum sonra kendimiz yapariz sonra onlari topla at makineye sonra tuvalet banyo domestosla sonra ev temizli sil supur toz al sonra oglen cocugu yedir uyuturum sonra aksam yemegi hazirligi sonra aksam yemegi sonra bulasiklar sonra cay ic topla bulasiklari sonra meyve sonra yataklar sonra dinlenme simdi farkettimde ben ne kadar.gunahmisim ya hic durmuyoz
İş yapmiyom ama oturamiyom da sen anla
1 günüm 1 günümü tutmuyor ki nasıl anlatayım
Aynı anlattığın gibiyim bende ancak temizlik yemek ne yapım acıdım bende kendime
Kalk topla ye yat
Sabah uyanıyorum TV bakıyorum biseyler atıştırıyorum eşim işe giderken bende onunla birlikte evden çıkıp anneme gidiyorum akşama kadar orda yatış sonra eşim 5te işten çıkıyo eve geliyoruz dizi film falan biseyler izliyoruz yatıyoruz bu kadar. Temizlik dicekseniz gerçekten hiç yapmıyorum Allah razı olsun eşim her şeye yetişiyor kendisi biraz titiz içi rahat etmiyo yapmazsa, bende tam tersi sonra yaparım diye geçiştirdiğim için yapıyo, yani kısaca hiç bişey yapmadan yatarak geciyo günlerim
Sabah 6:45-7 de kalkıyoz eşim hazirlaniyo iste bende kahvalti hazirliyom o ise gidiyo ben yatiyom öglen kalkiyom az bi elim giderse topluyom yoksa 3 4 de kadar yatış sonra kalkip esim gelcek diye bi ilham geliyo topla supur pişir ye makina ya at PUBG oynuyoz sonra bi cay yatiş Çok Heycan Dolu Benim Yaşantim kız
1,502,725 soru
24,536,298 cevap
360,238 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın