7 de kalkıp eşime ekmek arası hazırlar 20 gece yollarım . Sonra namazı kılarken kızım uyanır onla saat ona kadar yatağın içinde emme keyfi , oynama keyfi yaparım o sıra Allah'a yalvavarim çocuk bir on dk dursa da uyusam diye ama nafile tabi... Artık göğsüm emmekten aciyinca kalkıp bir şeyler yedirmeye çalışırım ama %80 yemez sinir küpü olurum rahatlamak için kendim ekmek arası yapar yerim . 11den sonra kızı uyuturum o sıra 12 gibi olur kalkar ev işlerinin sessiz olanlarını yaparim sonrasında kızım uyanana kadar telden oyun oynarım :). 1den sonra kızım kalkar evi süpürürm sonra birlikte oyuncakları döker oynarız dörde doğru eşim gelir aparatif bir şeyler ister çayın yanına gelince yer içeriz sonra o çocuğa bakar bende akşam yemeğini yaparım . Sonrasında kızıma bir kase çorba iciririm kendimizde yeriz o sıra . Akşam oluyor hemen zaten saat 8 gibi de uyuturum o sıra eşimde uyur bende bir etrafı toparlar sonra da elime teli alır keyf yaparım :) tabi gece 12 ye kadar benim kız 4 kere kalkar geceden sonra da 3 kere kalkar . ... Uyumaya hasret kaldım :/