Kızlar ne yapacağımı bilemedim, Bu gün kapı çaldı baktım bi hanfendi. Eşimi sordu evde değil işte şuan dedim. Peki tamam o zaman dedi. Döndü geri gidiyor. "Pardon dedim siz kimsiniz eşimi niye soruyorsunuz."
"İsmim Eda , Eda geldi dersiniz, eşinize sorun beni" dedi.
"Tabiki soracağım ama önce sizden dinlemem lazım evime kadar gelip eşimi soracaksınız sonra da elini kolunu sallayarak gideceksin yok öyle" dedim. Uzatmayım,
Benden önce bu arkadaş ile görüşüyormuş eşim. Ona göre sudan bahaneler ile eşim ilişkiyi bitirmiş güya beni görmüş ve benim için onu bırakmış. Biz kısa bi sürede tanışıp evlendik. Eda hanım o günden sonra mutlu olamamış ve işte eserini gör demeye gelmiş."
Eeee dedim yıllar sonra bizim huzurumuzu bozmaya niye geldin. Hadsiz yıllardır benim huzurum yok biraz da sizin bozulsun dedi
Çekti gitti pislik.
Eşime anlattım durumu , O da sinirlendi kim kimin huzurunu bozacakmış görüşürüz dedi.
Birde eşimle tartıştım niye hiç bahsetmedin diye. Anlatmaya değer biri olmadığını bu gün yaptığı ile gösterdi işte dedi. Gerçekten huzurumuzu kaçırdı yani. Ben şimdi ne yapmalıyım bilemedim.