Başka biryerde gördüm tesadüf paylaşımlarını. Hadi bi de burdan bakalim neler çıkacak...
Eşimle sevgili olduğumuz yıllarda metroda son duraklardan birinde buluşacaktık. O benden once bindi metroya buluşma yerine doğru. Beni de o gün abimin bırakacağı tuttu. Normalde binmeyecegim baska bir durakta indirdi. E metroda da tel çekmiyor ki adami arayip soyleyim tee oralara gitme ben burdayim. Ne yapicam diye bakinirken karsi taraftan gelen metroya baktim. O anda kocamcim da kafasini yerden kaldirip orda olduğumu gördü. En yakin duraktan inip yanima geldi.
Öğrenciyken alt siniflardan bir kizla tanışmıştım. Kiz da bir gün sohbet arasinda dedi ki bizim bir komsu var kizlarini adlari su.o kadar ilginc isimler. Sonra dedim ki bizim orda da var bu isimlerden. Bi aydınlanma geldi :) dedim bunlar kac yasinda nereli vs. O kiz sayesinde ilkokulda tanıştığım kizla yeniden görüştük. Yillar yillar sonra arkadaş olduk tekrardan. Ilkokul dediysem 2. Sinif
Sira sizde...
Benim konustugum biri vardi. Ilk kez bulusucaktik. Ama aksam bulacağımız icin cok guvenemedim kiz arkadasimla gittim. Sonra muhabbet fln ederken konustugum kisi arkadasima nerelisin dedi. Istanbul deyince benimde bi kankam var suan istanbulda seni onunla tanistrym belki beraber takiliriz fln dedi. O benim arkadasima ayarlamak istedigi kanka suan esim
Esimin 2 abisi var benimde 2 abim var ve aralarında 11 ay var ve yaslari da ayni. 4 yıl sonra eşim dünyaya gelmis 9 aylık mayıs 17 4 yıl sonra ben dünyaya gelmisim 7 aylık mart 17 yanı günümü tmmlasaydim eşimle aynı gün doğacaktık. Eşimle çıkarken onlara dayısıgil gelirdi bize de benim dayimgil gelirdi onlara teyze gelirdi bize de teyzem gelirdi o rüyasında annemi görürdü bende rüyam da annesini görürdüm. Geçen gün sabah uyandık neden çocuğun battaniyesini almadın dedi bende sende coraplariyla ayakkabılarını almadın dedim yani doğmamış bebeğimizin rüyasını gördük
11 yıl once bi cuma günüydü ortaokula gidiyodum o gün icimde gercekten inanilmaz bi sıkıntı vardi o yaşta bunun bilincine varacak kadar sonra eve geldim hep yattm aksama kadar annem sürekli hastamisin diye yanima geldi aksama kadar sonra aksam bi haber babam çalisirken kaza gecirmis kolunu makineye kaptirmis resmen yıkılmiştim cok sukur ama buyük bi ameliyatla o gece kolunu cok ünlü bi mikro cereah yerine dikti smdi eski halinde Allaha bin sukur
Eşimle hayatımız ikimizinde babası aynı yaşlarda ölmüş biz çocukken ve ikisinin de karekteri yaptıkları aynı onun dışında dedelerimiz aynı tarihte öldü teyzelerimiz aynı tarihte öldü ve ikiside köyde yaşayan tek akrabamizdi ikimizinde baba tarafıyla görüşmüyoruz anne tarafı ile samimiyiz ikimizinda baba tarafı aşırı komünist ikimizinde teyze çocukları aynı engelli ve ikisinin de engeli aynı daha hi çok tesadüf
Eşimle tanışmadan önce yaklaşık 8 9 ay önce ailesi ile tanışıp 2 3 kere beraber yemek yemiştik. Sonra eşimle tanıştım annesine beni söylediğinde ben o kızı tanıyorum ailesini de tanıyorum olur inşallah demiş
Liseye giderken belediyenin düzenlediği gezilere katılmıştık arkadaşlarla.Geziyle Konyaya gittik.Alaattın Keykubat Kampüsü erkek yurdunda kaldık.Eşimde o üniversitede okumuşu o yurtta kalmış.Birbirimizi tanımıyorduk o zamanlar.Asıl tesadüf olan şu o 3 temmuz 2012 yılında yurttan ayrılıp yaşadığımız şehire gelmiş ben ayni gün yaşadığımız yerden ayrılıp o kampüse yurda gittim.En büyük tesadüfümüz ise onun kaldığı odada onun yatağında yatmış olmam Allah ol derse herşey olur...
1,517,348 soru
24,733,804 cevap
371,103 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın