0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (3,744 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bebeğim daha çok küçük ben nasıl ev temizleyim neyse kadın geldi mutfak dolabıni hiç temizleyememis:( benim için asıl önemli olan oydu ne yaoacam ben :( şimdi arasam yasak var ... Yeni tasincagim ev için tuttum

16 Cevaplar

0 oy
(3,118 puan) tarafından
Basında durdun mu yaparken
(3,744 puan) tarafından
Kaynanam gitmiş yanına ben nasil gideyim küçük çocuk ev soguk boş ev :(
(3,118 puan) tarafından
Keşke kadın gitmeden kaynanan kontrol etseydi evin her yerini. Ben de tutacaktım arkadaşım geldi yaptı ihtiyacı da vardı başkası alacağına arkadaşım aldı tertemiz yaptı ben de ona yardım ettim tabi ama benden çok o yaptı
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Bir kere ben de düşmüştüm bebeğim küçükken gündelikçi tutma hatasına kadın hem 200 lira paramı aldı hem de o gittikten sonra tuvaleti banyoyu tekrar kendimi yıkadım çocukla uğraşmaktan başında bekle yememiştim başında beklediğim yerleri güzel yapmış ben çocukla ilgilenirken yaptığı yerleri hiç düzgün yapmamış arayıp söylemiştim haram olsun param sen gittikten sonra tekrar tuvalet banyo yıkadım hiçbir yere doğru dürüst yapmamışsın diye bence ara sen de söyle
(3,744 puan) tarafından
Bende 200 lira verdim :(
0 oy
(12,060 puan) tarafından
Kız biz nasıl temizliyoz herkes gundelikcimi tutuyo oldugu kadar çocuk uyudugunda falan yani. Guzel temizleyeni çok nadir
(3,744 puan) tarafından
Yeni tasincam ben boş ve çocukla yapmamam diye tuttum ev soguk bebek zaten okusurup duruyor nasıl ben yapayım :( annem hasta ablam il dışında yardım edecek kimse yok
(12,060 puan) tarafından
He boş evse tamam canim haklisin onu bende temizleyemezdim bebekler. Kendi evin sandim
0 oy
(389 puan) tarafından
Biz nasl temizliyosak sende oyle temizle:)
(3,744 puan) tarafından
Kuzum yeni tasincagim ev için ev boş bu soğukta nasıl gideyim ben o evi temizlemeye tek basima
(389 puan) tarafından
Ha anladm cnm ailen vs yokmu bebegi birak 1 gunluge sen temzle kimse senin kadar özenmez
0 oy
tarafından
Valla bana bi tane gelmişti başında durmaktan yorulmuşum artık. Camları sildiği pis bez ve suyla evin tozunu almaya kalkmıştı. Ama en son gelen bi abla vardı valla kadın aşırı detaylı mis gibi temizledi ben tamam yeter abla boşver o kadarını diyordum yok içim rahat etmez diyodu :) işte nasip işi birazda artık hep o ablayı çağırırım köklü temizlikte 
(3,744 puan) tarafından
Bu bide en yakın komşumuzun tanıdığı kadınmış :(
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Kiz hergun bir yeri yapsan biterdi benim evim kucuk ama birgun makina yapiorum zateb yatak odasinda uyumuoruz orayi kirlenince temizliorum babasi aksam gelince hemen siliorum iki dakkada diger gun toz aliorum lavabolarida esim yikior bu kdr basit hepsini bir anda yapmak mumkun degil zaten ki bide temizlik yapcagim zaman birgun onceden kalan yemegim varsa yapiorum yoksa ellemiorum 
(3,744 puan) tarafından
Canım yeni taşınacagimiz ev için tuttum ben onu boş ev ben gidip çocukla bu soğukta nasıl temizleyim koca boş evo
(5,914 puan) tarafından
Oyyyy sen ev mi tasidin Allah yardimcin olsun canim
O kadinda kul hakkina girmis yazik gunah
(3,744 puan) tarafından
Saol kuzum Allah razı olsun
0 oy
tarafından
temizliğe almadım hiç, yeni doğum yaptığımda da  şimdide, çalışan anneyım kendım hallettım. ha şimdi taşınacağım evim büyük oraya ara ara almayı düşünüyorum, başında duracaksın, bizim şirkete arada kadın gelıyor takip ediyorum nazikçe uyarıyorum, zaten o soruyor buranın işi bitti bide sen bak gözümden kaçan olur diye. şimdi kalkıp çağırman olmaz zaten geçti o iş, takip edeceksin 
(3,744 puan) tarafından
Canim bebeğim çok öksürüyo kadının yanında duramazdim:( iyice hasta olur çocuk
tarafından
boş mu ev taşınacaksan ayrı ama kayıvalıden bebeğe baksın sen gitseydın ne bilim ben hiç rahat edemem görmem lazım
0 oy
(12,613 puan) tarafından
Ara sen çokluğuna çocuğuna böyle mi ekmek yediriyorsun de
(3,744 puan) tarafından
Bide sabah 9 da geldi akşam 6 da gitti
(12,613 puan) tarafından
Başında durmazsan öyle canım. Biz de atandığımız dönem tuttuk hortumla cam yıkamaya kalktı abla dedim dur su izi kalacak öyle iş mi olur. Başında bekleyip yaptırdık her yeri
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Yıllardır annemle birlikte temizliğe gidiyoruz valla çok şükür şu yorumlardaki gbi insanlarla denk gelmedik. Sabah 9 da gelip akşam 6 da gitmesini az mı buldunuz? Haketmiyo mu dediniz? Birinin evinde tam 10saat geçiriyorsunuz ay bi de 200 lira aldı diye arkanızdan laf ediyolar. Haram et diye tavsiye verenler olmuş ne yazık. 
tarafından
Herkes kendi evinin işini kendi bilir kendi yaptığın gibiz zaten olmaz ya görmezden geleceksin yada çağırmayaksın kendin yapacaksın benim evimde çok büyük istesem bende alırım ama buyruk edemem emir veremem
tarafından
250 ye gidiyo annem ev boşsa kolay mı ev temizlemek Allah yardımcınız olsun
(2,074 puan) tarafından
Basında bekleseydin diyenler... Allah'ım böyle parasıyla köle aldım sanan insanlar çıkarmasin karşıma
0 oy
tarafından
İşte başında durmayınca öyle yapıyorlar canım 
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Ara bı daha çağır cnm işin i yaptir parasını verme
0 oy
(456 puan) tarafından
Geri ara ben size para  verdim evimi temizleyin diye hakmıdır bu baştan sağma yapılmış helal etmiyorum de
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Arayın kadını söyleyin 
0 oy
tarafından
düzenlendi

Annem de ev işine gidiyo ama herkes çok memmun İstanbul dayız bu arada boş evse annem 300 e  gidiyo kadın yine az almış annem gittiği evi bal dök yala yapar doktorlara avukatlara gidiyo bide keşke o kadıncazda aldığı paranın hakkını vereymiş ama bilinçli yaptığını hiç sanmıyorum ben görmemiştir 

0 oy
tarafından
Ne yapılacağını keşke deseydin dolap içini Ayrıyetten para alıyor lar bi kere yapmıştım ben koltuk silmeye halı silmeye dolap içine ayrı para istedi, neyse bence bebegini kaynana Bırak yarım saatliğine uyut git yap gel 
0 oy
(50,783 puan) tarafından
basinda durmak gerekiyor çoğunun yoksa salliyorlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 424 göst.
3 Haziran 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 426 göst.
12 Mart 2024 Aile kategorisinde Kuzeybebesi (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 731 göst.