0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Yöneticiyle konuşmuşlar. Adam demiş ki ben konuşurum demiş. Yöneticinin eşi de demis ki Sizden önceki çok çekti bunlardan esin sessiz sakin biriyse aşağıdaki kadınla başa çıkamaz ben size çok üzüldüm yani burdan aldığınıza. Onlar sorunlu demiş.  Yanı buda demek oluyor ki Ben haksız değilim  .

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
O komşular beterin beterini görmemişler o yüzden öyleler canım bir sert çıksanız bakın nasil kuzu olurlar . Kotu komşuyla uğraşmak zor oluyor. Bugun matkap çalıştırdık 5 dakika hemen aşağı gelmis şikayete çok ses geliyor diye ula sen hergun tepemde zipliyon ben şikayet etmiyomda insanla uğraşmak zor 
tarafından
Aynen katılıyorum sana canım.
-Reklam-
+3 oy
(679 puan) tarafından
Yani size göre öyle haklı olduğunuz  başkasıyla anlasamadiysa  yönetici öyle dediyse bu sizi haklı yapmazki  kendiniz soylemissiniz  8 yaşında kardeşim geliyor haliyle oğlumla koşuyorlar diye e kusura bakmayin  apartmanda yaşıyoruz kosmiyacaklar  evin içinde öyle bisey yok ve inanın üstte biri koşunca alttaki cildiriyo dediginiz kadar basit değil bende çocuk büyüttüm soğukta da karda kısta da her gün çıkarttım dışarı yarim saatte olsa ewe girince koşma olmasın diye hep dikkat ettik babasıyla boğuşup oynardı alt kat komsum salonda oturuyosa onlar yatakodasinda bogusurdu  ki sesten çok etkilenmesinler  biz çocuk büyütüyoruz diye kimse anlayışlı olmak zorunda degilki he ağlama olur başka bi rahatsızlık olur ses olur ayrı ama koşmaya zıplamaya anlayış çok gösterilmez ben hep böyle yaşarım empati yaparım siz kendinizi haklı görüyorsanız devam edin cocugunuzu  kosturarak  büyütmeye 
tarafından
Tamam canım saygı duyuluyor sanada sağol yorum için iyi akşamlar.
0 oy
tarafından
Boylelerine benim koca lazim valla evlerinde huzurla oturamaz bile 
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Yani kaç gündür denk geliyorum postlarına sen zaten haksız değilsin ki. Elinden geldiğince sabrediyorsun hatta. Yerinde başkası olsa çoktan kavga etmişti. Durmadan aynı şey yapılmaz çocuklu ev napabilirsin yani ne bekliyor acaba o komşu müsvettesi senden. 
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Benim üst katdaki gibi biri olsa ne yapardı acaba merak ediyorum ne yapıyorsa artık güm diye ev titriyor ta 1. Katadaki duyuyo halay çekiyorlar her hafta sonu gelinleri geliyo zılgıtın bini bin para resmen halı sirkeler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 580 göst.
0 oy
11 cevap 190 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 724 göst.
21 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,991 soru

12,326,947 cevap

39,116 kullanıcı

Kategoriler

...