Ikna olmak derken zaten evlenecegimizi biliyorduk bi iknaya girmek saçma
ettimiki koca kafalı kocam benim tek taşı aldı parmağıma taktı sarıldı bu kadarcık
4 senemi werdim etmedi her firsatta başına kakiyom anamı babamı saldim ya dior
Etmedi maleseff
Parkta oturuyorduk evlilik teklifinden konu acildi. Ben de oyle seylerib gereksiz oldugunu soyledim zaten evlenecek olmasak bunca yil niye konuşalım dedim. Elinde kagitla ugrasiyordu o ara. Cicek yapmis kagittan o zaman evlen benimle dedi )
7 yıldır sevgiliydik zaten gidişatımız belliydi. İsteme ve nişandan önce bir gün dışarı çıkmıştık. Daha önce gitmediğimiz deniz manzaralı bi yerde yemek yedik yüzük almış diz çöktü güzel sözler söyleyip benimle bir hayat geçirir misin dedi. Ben tabii ivittt dedim çok şükür 1 senelik evliyiz bebiş bekliyoruz artık
Benimle kaçarmısın dedi
Evlenmeyi dusunuyorken ikna etmek ne ala
Almadim teklif falan bizim ki odun halende diyorum etmedin diye
Sozleneceğimiz gün benim beğendigim yuzukle kafede yaptı
Nasıl evlenme teklifiyse
Ama çok güzel sözler soylemişti
O zamanlar eskişehirde çalışıyordu 2017deydi. Halbuki 2016da 1 kere kına gecesinde görmüştük birbirimizi benim onların o tarafta köy olduğundan haberim yok birbirimize çok uzağız. 3 ay Eskişehirden Kusadasina geldi gitti isi oradaydi o zamanlar en son sevgili olamayi kabul ettim. Araçtan inerken kızdırdı beni öfkeyle indim görürsün bak ben seni alicam dedi 4 gün sonra kaçtık
Bizim nişan bi anda olunca evlilik teklifi o an için olmadı zaten 2 ay sonrada nikah yaptık öylece gitti sonraki izinde kaynımın arkadaşının restaurantı vardı payasta orayı kapatmış kaynm ve gorumcem süslemişler güller mumlar pankartlar tabi ben hastaym esim de gel dışarı cikartym dedi tmm deyip çıktık .
Yapmadıoıııııııııııı
Evlilik teklifi etmedi ki tek taşı bile sözde kaynanamla seçtik
1,497,872 soru
24,468,473 cevap
355,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın