Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Emzirirken aşırı tatli yeme istegi sizde de oluyor muydu
0
oy
162
göst.
21 Kasım 2021
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kizlar ilk zamanlar cook asiri derecede tatli istegi geliyordu normalde tatli sevmeyen biriyim ilk iki ay hayatta yemem dedigim tatlilari löpür löpür yedim simdi dorduncu aydayiz o istek gitti tatliya karsi ne kadar aciksamda tatli istemiyor canim acaba sut uretimim azaldigi icin mi tatli istegi gitmistir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
22 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
İlk emzirdigim zaman asiri susama ve cikolata istegi oluyodu. Gece uyandigimda her seferinde bi cikolata yiyodum. Cok sukur vardi yiyodum olmasa cok kotu olurdum herhalde kriz gibi geliyo cunku. O zaman durumu olmayanlari cok dusunup uzulmustum. Sonraki zamanlar o asiri tatli istegi gitti tabi.
22 Kasım 2021
Rose98
(
7,792
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim o istek gelince serbet yapio icsen yada kup toz seker vs tek yese dahi kesiyo yeter ki adi tatli olsun. Senin imkanin olunca yiyomussun ben bazen evde tatli bulamazsam öyle yapardim cunku hergun her saat istiyodu canim yetiremiyoduk adcgvh
22 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim tatlidan cok hep cikolata istiyodu normalde de cok cikolata seven biriyim ondan herhalde :D hele emzirirkenki susamak yokmu sanki çölde kalmış gibi. Emzirme bitsin diye asla dayanamazdim emzirirken iciyodum surekli. :D
22 Kasım 2021
Rose98
(
7,792
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay bende hic su icmezdim. Bazen benim de canim ozellikle cikolata yada cikolatali seyler isterdi marketlerden pasta alirdim :D evde bi kazan sutlac yapar hepsini 1 gunde yerdim 2 lt sutten yapıp hepsini tek yiyodum düşün :D hamileykrn aseedim de emzirirken ilk donem fena oldu ya :D 1 senede anca gecti ahah
22 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Öyle oluyo ay bi senede anca gecti deyince aklıma bizim akraba geldi. Emzirdiğim sürece lohusayim diyodu napsa ben lohusayim diyodu cok yiyodu lohusayim diyodu tabi aramizda espriydi bu. Eşi de abim sayilir bana bi gün dedi ki senin lohusaligin bitti mi? Shahahha bi yaşında çocuğum vardı oysa :Ddd hala emiyo mu dicegine oyle demisti cok gulmustum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Kasım 2021
Kubra0666
(
2,651
puan)
tarafından
cevaplandı
Normalde de tatlıya düşkün olduğum için garip gelmiyo bana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Kasım 2021
Rose98
(
7,792
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay bu ben 1 sene oldu daha o istek yeni gidiyor. Emzirme kaynakli kesinlikle hatta hala emzirince acikiyorum :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Evet 45 gun oldu dogum yapalı her aksam esimden ilk olarak tatlı istiyorum. Oda alıştı ben soylemeden alıyor. Kriz tutuyor resmen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Koli olarak yesem bıkmam sanirim:))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Hamilelikte gebelik sekerim oldugu icin diyet yaptim. Dogurduktan sonra da gaz yapar diye bir sure tatli yiyemedim. Simdi 3 aylik oldu kizan, deli gibi tatli, cikolata, dondurma yiyorum. Demek genel bir durummus.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
72
göst.
Aşırı yeme istegi
28 Ekim 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
MelekBebek
(
61
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
7
cevap
278
göst.
Tahammülsüzlük ve kimseyle konuşmama istegi sizde de oluyor mu???
15 Nisan 2021
Aile
kategorisinde
Eestc
(
18
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
10