0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar ben 23 yaşındayım eşimle evlendikten sonra arkadaşlarımın numaralarını sildim zaten Bi kaç kişiydi çalıştığım marketteydiler. İşi bırakınca öyle aramadık bile birbirimizi. Şimdi kimsem yokmuş gibi hissediyorum Bi sıkıntım olsa ablama yada anneme anlatamıyorum. Kafalarına takmasınlar diye. Ama Bi o kadarda doluyum dokunsalar ağlarım o derece yani.. Sizde böylemisiniz yoksa sade benmi... 

17 Cevaplar

0 oy
(129,776 puan) tarafından
Ohooo yanlizlikta halay basi benim
(32 puan) tarafından
Aynı ben kimsem yok etrafımda
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Sen yenisin galiba
(32 puan) tarafından
Yeni değilim buralardaydm yazıları okuyordum ama post açmıyordm cnm
(874 puan) tarafından
Himm bir ara bende öyle takıldım ama kayıtsız kalamiyoruz bir süre sonra .... Her insan yalnızdır tek dost Allah tır evlat bile sırtını döner eş ne ki anne baba suyuna gitmezsen onlarda siler . Herşey gelip gececi fanı birtek Allah sonsuz onunla ol işin yürür inşallah
(32 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(12,760 puan) tarafından
Bende kendimi çok yalnız hissediyorum :(
(32 puan) tarafından
Herkesin Bi derdi var ama anlatacak kimsesi yok desene
(12,760 puan) tarafından
Sorma gitsin :(
0 oy
(416 puan) tarafından
Ben de öyleyim kizim var bir tek. Son gunlerde o kadar kotu seyler yasadim ki asla anneme anlatamadim cunku biliyorum benden daha cok uzulecek. Burasi allahtan var da yaziyla bile olsa icimi dokuyorum 
(32 puan) tarafından
Benim de oğlum var bazen dertleşirim 9 aylık konuşurum onla o bile insanı rahatlatıyor
0 oy
(61 puan) tarafından
Bende kendimi çok yanlız hissediyorum.  Ayni bnde markette çalıştığım zamanlar arkadaslarim vardı ama işten çıkınca artık hiç çevrem kalmadı özellıkle evlendiğin için kimseyle konuşmuyorum hiç arkadaşım yok 
(32 puan) tarafından
İnsan dertleşecek birini arıyo Bi sırdaş ama nerede birine bişe söyle o dakika duyulur oldu
(61 puan) tarafından
Aynen ya en iyisi yabancı bi arkadaşın olucak içini dökeceksin. Bnce istanbul da oturuyorum Inanki bi tane bile arkadaşım yok bütün gün evdeyim zamanım oğlumla geciyo. Ailem de antep deler. Akrabam hiç yok . Kendimi çok yanlız hissediyorum. Hisleniyorum bazen eski bekarlık günlerimi hatırlıyorum bu kadar da yanlız değildim. Bazen diyorum keske üniversite ye de gitseydim.  Bu kadar yanlız olmazdım :(
(32 puan) tarafından
Öyle deil ya insanlardan zarar gördükçe galiba bizde uzaklaşıyoruz
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bende 24 yaşındayım çevrem çok geniş hergun dolu dolu geçiriyordum şimdi pandemi ve çocuktan sonra eve kapandım telefonu elime aldığım vakitlerde konuşuyorum onlarda da dert dinliyorum :))) bende bundan şikayetçiyim arkadaş grubunun psikoloğum kimin derdi varsa güzel dinlerim:D ama benimkisi hep içimde kalır kimseye anlatma fırsatım olmaz :( 
(3,679 puan) tarafından
Kafa dengi biri olmazsa :D yalnız hissedersin
(32 puan) tarafından
Çay demleyip yanına çekirdek koyup akşama kadar dertleşmek vaybe hayali bile güzel
(3,679 puan) tarafından
Ah en çok özlediğim :D hele çekirdek komasına girmek
(32 puan) tarafından
Dilin ve dudağın yara olana kadar çitlemek:-):-) Allah güzel insanlarla tanıştırsın inşallah
(3,679 puan) tarafından
Amin amin inşallah :))
0 oy
(267 puan) tarafından
Bana anlatabilirsin derdini canım 
(32 puan) tarafından
Hangisini cnm anlatsam roman olur..
(267 puan) tarafından
Nerden başlamak istersen ordan başla kuzum zaman ve internet bol :)))
(32 puan) tarafından
Sıkmayın canını şimdi zaten yazmaya kalksam ohooo
(267 puan) tarafından
Ne zaman istersen yaz canım sende sıkma canını zamanla herşey geçer
(32 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Zamanla alışırsın canım 
(32 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Bazen bende kendimi çok yanlız hissediyorum herkes uyuyunca yatakta ağlıyorum sabah hiç bisey olmamış gibi devam ediyorum :)
(32 puan) tarafından
Çünkü güçlü olmamız lazım demi. Biz kadınların omzundaki en büyük yük..
0 oy
tarafından
Yalnız değilim rabbim kimseyi yalnız bırakmasın keşke sen arasaydı arkadaşlarını insanlar evlendikten sonra hayat kocadan ibaret sanıyorlar ama değil anneye anlatacağımn şey başka kardeşe başka eşe başka dosta bambaşka oluyor komşun falandamı yok 
(32 puan) tarafından
Yok cnm insan insandan kaçar olmuş ablamla konuşsam rahat deilmisin anneyle konuşsam kimseyi takma kızım yani gerçekten derdimi anlatacak kimsem yok
0 oy
(409 puan) tarafından
Aynı 23 yaşındayım markette çalışıyordum evlendiğim sıralar işe güce giderken sıkıntı kalmıyordu sonra hamile kalınca bıraktım kimseylede konuşmuyorum kimsede beni aramıyor iki çocuk var işte onlarla oyalanıyorum eşimin ailesiyle samimi değiliz misafir gibi arada gider kalkar geliriz onlar bana hiç gelmezler telefonlada konuşmayız kendi ailemlede öyle bazen bakıyorumda kimse yok cidden çok yalnız hissediyorum kendimi bebeklerim var biri 3 aylık biri 2 yaşında sevilme çağındalar aile büyüklerinin umurunda değil sanki bakıyorum çevreme herkez torunlarının etrafında pervane oluyor bizimkiler ne biliyim valla bazı şeyler zoruma gidiyor anlatamıyorum kimseye 
(32 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsın ama tek fark ben kaynanamlarla birlikteyim ev bizim ama onlarlayız 7 kişiyiz benle beraber ama yalnızım işte Bi tek oğlum var dert ortağım yaşama sebebim
0 oy
(388 puan) tarafından
Benimde hic kimsem yok ablalarim abilerim annem güller hepsi memlekette ben başka şehir deyim hamileyim bide çok yanliz hissediyorum kendimi sarki acip agliyorum eski gunleri hatirliyorum baya agliyorum 
(32 puan) tarafından
Stres sıkıntı bebeğini etkiler cnm sen üzülme..
(388 puan) tarafından
Aynen valla haklisin
0 oy
(472 puan) tarafından
Tamamda neden bu kadar dolusun bu yaşta daha gençsın 
(472 puan) tarafından
Yok canım estağfirullah demek istediğim hayat dolusun neşelisin o anlamda dedim gülüm kendini yalnız hissetme bak ne diyecem benim anam yok rahmetli oldu ben 5 yaşındayken baba desen ****** başkasıyla evli ben türkiyede gurbetteydim. Ama asla yalnızım demedim 1 çocuğum ailede. Burda tek komşum var başka da yok. Evime kuş aldım çiçeklerle doldurdum kedi aldım içimi onlara dökyom inan. Asla pes etmedim şuan oğluşum var hayata bakış acımı değiştim. Bu arada yaşım 25. Canım asla pes etme bu arada eşim dört dörtlük biri olduğu için hem anam babam oldu. Biraz uzun oldu hakkını helal et
(32 puan) tarafından
Yok ne alaka cnm ben dertleşecek içini dökecek dost dedim sadece benimde misafir odamdaki yemek masamın üstü tüm çicek evde Pekinez cinsi Bi köpeğim var. Tamam sen kendini öyle rahatlatıyor um sanıyorsun ama olmuyo insan yanına dost arıyo. Herşeyini anlatabilecek. 9 aylık sıpam var bazen onla konuşurum bana delimisin derler hayat işte :-):-)
(472 puan) tarafından
Aynen hayat işte yaşa sev. Salla dünyayı uykusu gelsin güzelse istanbul sebebi sensin
(32 puan) tarafından
Bende güzelse Ankara sebebi sensin deyim o zaman :-):-)
(472 puan) tarafından
Hay maşallah sübhanallah
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bende hem yalnızım hemde binamdakiler sağolsun kendimi iyice kimsesiz gibi hissetmeme neden oluyolar buraların yabancısıyız onlar buralılar beniöde kimsem yok ailem çok uzakta yok sıcakkanlıdır falan dediler buranın insanı için daha bir iyi davranan görmedim hiçte sevmedim bana iyisi denk gelmedi sanırım  tek cocugum bide. Arkadaş desen okul bitince kimse arayıp sormuyor ben aradım hep nankör hepsi
(32 puan) tarafından
Arkadaşlık menfaat işine dönmüş cnm Bi tek dost yok etrafımızda
0 oy
(946 puan) tarafından
Aynı ben, yaş 23 evlendikten sonra herkesi sildim şimdi yalnızlıktan ölcem:((((
(32 puan) tarafından
Dur kız ölme Allah korusun..
0 oy
(557 puan) tarafından
Bende öyle hissediyorum vala nu kuzenlerimle ne arkadaşlarımla konusabiliyorm ablalarim annem desem derdimi diyemiyorm bnde bazen yanlız hissediyorum cnm valla 
(32 puan) tarafından
Desene herkes bu konuda muzdarip acill arkadaş aranıyor:-)
(557 puan) tarafından
Aynn burası biraz yanlizligimi gidermeye yarıyo konusuyoz ztn eşim biliyor burayı bir şey demiyor gir kendine diyor yani kafam anca öyle dağılıyor
(32 puan) tarafından
Bende cnm normalde hesabım vardı buralardaydm ama ilk postumu açtm normalde yapmazdım ama dün biraz sıkıntılanmştm
(557 puan) tarafından
Günaydin
0 oy
tarafından
Bende derdimi suya anlatırım 
(32 puan) tarafından
Alıp götürsün diye mi olmuyo cnm ya bir nefes arıyo insan
tarafından
Yooo anlatacak kimse yok diye
(32 puan) tarafından
Üzdün şimdi:-(:-(

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 367 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (801 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 339 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 281 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (801 puan) tarafından soruldu

408,503 soru

12,274,229 cevap

37,683 kullanıcı