+1 oy
372 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (9,650 puan) tarafından
Seramik yapma hayallerim vardı..  lâkin suya düştü en az 1000 derecelik fırında 2 3 gün fırınlayıp boyanıp sonra tekrar firinlanmaliymis gıda ya uygun hale gelebilmesi icin.. fırın meselesi büyük sıkıntı ucuk fiyatlarda hep fırınları.. o yüzden yeni hobi arayışına girdim. Makrome amigurimi nakış karakalem akrilik boya bunlar denedigim şeyler. Daha farklı biseyler öğrenip yapmak istiyorum. Ama ne şuanda bulamadım öneri tavsiye verirseniz sevinirim :)

8 Cevaplar

+1 oy
(457 puan) tarafından
Ahşap boyayabilirsin 

Örgü yapabilirsin

Düz tabaklarına boyama yapıp desen oluşturabilirsin

Tütü yapıp satabilirsin 
(9,650 puan) tarafından
Düz tabak boyamak güzel fikir ama acaba gıdaya uygun olur mu ki
(457 puan) tarafından
Onların gıdaya uygun özel boyaları oluyor canım ama tam olarak emin değilim araştırmalısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğne oysı yap kız çok zevkli ben çok seviyorum yapmayı birde örgü örmeye bayılıyorum kafamdan modeller tasarlamak hoşuma gidiyo
(9,650 puan) tarafından
Kız iğne oyası genelde tülbent e havluya falan oluyo yeterince var bende.. örgüde annem makina gibi sürekli durmadan oruyo bende severim örmeyi değişik biseye başlasam ne örebilirim ki :D
tarafından
Tulum ör çocuğuna açıkmısın kapalı mı bilmiyorum ama kendine şal boyunluk yada tunik falan örebilirsin eşine kazak örebilirsin
(9,650 puan) tarafından
Off okadar uzun süre:D ben yapıyım ama okadar uzun süre olmasın istiyorum :D bi örgü değişik bisiler bakıcam ama tesekkurler
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ay ben hep şeye ozenmisimdir . Neydi onun adı ya elinde kil topraklari şekillendirirsinya dondere dondere ne onun adı 
(9,650 puan) tarafından
He işte oda aynı şekilde yapılıyo onu da istiyodum lâkin fırın şartmış.. :/
(3,799 puan) tarafından
Kiz ben aynı toprağı bozar bozar yeniden başka şey de yapardım o dondermesi şekil vermesini cok hevesleniyodum gördükçe ya.  Meditasyon gibi geliyo bana sanki sakin sessiz bi ortamda kil kokusu toprak kokusu ile .
(9,650 puan) tarafından
Şuan dediklerini bi gözünde canlandirdim da gerçekten he meditasyon
(3,799 puan) tarafından
Ama benim ki anca hayalde kalır çocuklarla
0 oy
tarafından
Filiografi öneririm yaptığına değecek kadar güzel oluyor.
(2,075 puan) tarafından
İlk kez duyup baktım ne güzelmiş. Ama aklımda tek soru.. o çivileri kim çakcak :D
(9,650 puan) tarafından
Bak bencede o çivileri kim cakicak:)
tarafından
Ee emeksiz yemek olmuyor kizlar ;))
(2,075 puan) tarafından
Valla ben düz duvara çakamıyorum onu :D
0 oy
tarafından
3bin parçalık puzzle al yap canım sonrada marangozda çerçeve cam taktırırsın kuzenim yapıyodu çok güzel duruyolar. Yapıp satabilirsin bile. Benim bebiş küçük olmasa yapcam hevesim var çok.
tarafından
:D biraz dha büyük olsalar onlara da alırdın küçükler için olandan beraber yapardınız :) boyama kitabı al oda rhatlatıyo baya ben bi ara çok boyuyodum da bıraktım bebiş olunca :) ama boyama kalemleri de sorun olur sna bebişlerden :)
(9,650 puan) tarafından
Bak boyama olur aslında ama benden çok karalarlar :) şuanda da kızımla boyama yaparken bi sayfada ben boyuyorum:D iyi geliyo gercekten
tarafından
O zman al kesnlikle büyükler için olanı dha da güzel terapi gibi geliyo insana :)
(9,650 puan) tarafından
Mutlaka bakıcam canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(2,075 puan) tarafından

Ben etamin seviyorum. Havluya yapıyorum genelde çok zevkli oluyo hem hediyelikde götürüyorum gittigm yere bayiliyo herkes

image 

(9,650 puan) tarafından
Evet bak eriminde güzel fikir ;)
(9,650 puan) tarafından
Aa senin olduğunu yazdım tam yukarı çıkarken farkettim :) eline sağlık canım çokta güzel duruyo
(2,075 puan) tarafından
Sağol kuzu
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ben bu yıl kendime hobi olarak rattan sepet orme düşünüyorum henüz daha malzeme almadım 
(2,075 puan) tarafından
Ay Fatma bunlar tam senlik. O aynadan yapıp banada gönder :D
(9,650 puan) tarafından
Ay gerçekten bak bu tam genlik rattan diye mı geciyo hemen araştırıcam gerçekten çok beğendim hee.. sagolasin:) yollarım yaparsam mutlaka canım:)
(3,033 puan) tarafından
Malzemeleri çok yerdebyok ınstagramdan buldum bende ama henüz almadım
(9,650 puan) tarafından
Hobi sitelerinde falan yokmudur ki malzemeleri :/
(3,033 puan) tarafından
Yok ben çok baktım onları ayrı satıyorlar https://instagram.com/bohemstil?igshid=8xj59eqfzodl  burdan alicam büyük ihtimal tabi büyük şehirde yaşıyorsan sor belki bulursun
0 oy
(143,073 puan) tarafından

Koca denen el ogluyla kavga etmek en buyuk hobim benim:angel:

(9,650 puan) tarafından
Noldu ki :/
Plastation icin bana bagirdi ben daha cok bagirdim.ama sinirim gecmiyo
(9,650 puan) tarafından
Adet oncesi sendrom seziyorum sende ? Oyun oynarken çocuk oluyorlar boşver kiz
1 sene olcak daha adet olmadim ayy keske olsam kendinden geciyo yaa naptini bilmiyo ne oyunmus
(9,650 puan) tarafından
Öyle valla benimkinden biliyorum oyun oynarken bi küfürler savurup yanımda çocuk mu var anne mı var hiç farkına bile vermiyo bildiğin ucuyo oynarken.. çocuk kız bunlar

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
10 cevap 386 göst.
25 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,102 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 373 göst.
+1 oy
7 cevap 279 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 1996 Anne (2,141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,131 soru

23,645,078 cevap

308,148 kullanıcı

...