0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (3,744 puan) tarafından
Evimin mutfağı güzel ama rengi iyi değil şimdi onca masraf harcadık boyayim diyorum ama kötu olur mu

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok yok çok güzel oluyor boyayan arkadaşım çok var 
(3,744 puan) tarafından
Ya çok iyi o zaman
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Boyanıyor cnm arkadasm mermerini bile özel boya ile boyadı emek istiyor sadece
tarafından
Mermeri nasıl boyadı kız
(6,857 puan) tarafından
Özel boyası varmış cnm  nalburdan almıştır herhal cnm dolaplar beyaz mermer siyahtı resim atmisti
(3,744 puan) tarafından
O zaman alayım bende
0 oy
tarafından
Burda biri boyamıştı belki görür postunu
(3,744 puan) tarafından
Ya ay inşallah gorur
0 oy
(3,907 puan) tarafından
Nette boyayan gördüm hoşuma gitti vallahi
(3,744 puan) tarafından
Yaa dur bende boyayim o zaman:)
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Benim arkadaşım 4-5 yıl önce beyaza boyadı şimdi kocasına degistirtmek istiyo. Boya olduğu belli oluyor küçük ruloyla yaptı yağlı boya vs araştırdı baya. Zamanla sarariyor tekrar boyadı yine sarardı şimdi boyamiyor değiştirmek istiyor kocası kızıyor boyamasaydin diye ben boyama taraftarı değilim o yüzden 
(3,744 puan) tarafından
Yaa :(
0 oy
tarafından
Boyanır neden boyanmasin. İnsan istesin yeterki yapamicagi guzellestiremicegi hicbirsey yok bence şimdiden eline sağlık
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Evet boyanır yan taraf evini kiraya verdi kiracılar boyadı beyaza
(3,744 puan) tarafından
Ya çok iyimis
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Abimin sevgilisi yapıyor bu işleri kız aynı zamanda resim öğretmeni mükemmel işleri var ama hangi boyayla yapıyor onu bilmiyorum.. Tezgahı bile boyuyor ahşap görüntüsü falan veriyor.. 
(3,744 puan) tarafından
Yok artık ne şanslı abin :)
(1,690 puan) tarafından
Şimdi bu şans konusu biraz karşılıklı :) :) kız da şanslı yani :) :) azıcık görümceliğim tuttu sanırım :) :) :) şaka bir yana da gerçekten çok marifetli kız maşallah valla..
0 oy
tarafından
Kardeşim boyattı çok da güzel oldu silmesi kolay kir tutmayan boyaymış kolayca siliniyor diyo
(3,744 puan) tarafından
Hadi ya çok iyimis
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben kendi mutfak dolabımı boyadım harika oldu hatta tezgahımızı bile boyadık eşimle. 
(3,744 puan) tarafından
Ya nerden aldınız boyaları ne kadar tuttu
(87 puan) tarafından
Biz geçen yıl boyamıştık bauhaustan almıştık tüm malzemeleri ne kadar tuttu şuan net hatırlamıyorum 300-400 civarı birşey tutmuştu sanırım ama boyası, rulosu, verniği derken bi alışveriş yapmanız lazım dolaplarınız sağlamsa yenisini yaptırmaktan kat kat hesaplı oluyor ve çokta şık duruyor ama bikaç kat boyamak gerek mesela ilk katı sürüyorsunuz 1 gün bekliyorsunuz kuruyor sonra ikinci kat sonra gene bekliyorsunuz 1 gün sonra üçüncü kat sonra gene bekliyorsunuz tam kapanana kadar boya sürüyorsunuz en sonda güzelce vernik yapıyorsunuz mis giib oluyor ama 1 hafta kadar mutfak iptal oluyor diyebilirim.
0 oy
(85 puan) tarafından
Kız yok onlar için boya oluyor
(3,744 puan) tarafından
Valla mi çok sevindim ya
(85 puan) tarafından
Instagram'da bı saufa vardı dur bakayım ben adına syliyim hemen bı bak istersen bende düşünüyorum mutfağım için
(85 puan) tarafından
Merveileaydinlik_dusler
Sayfanın adı bu canım
0 oy
(457 puan) tarafından
Dolap boyası ile boyanabilir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 403 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (6,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmarose (274 puan) tarafından soruldu

412,704 soru

12,425,772 cevap

45,477 kullanıcı

Kategoriler

...