Kız 27yasinda ben26olcm
Taşınali 7ay fln oldu buray ev sahibi üstte 6daireli evleri var hepsi onların ve boş biri kirada oda biziz
Geldim geleli çok iyidik hep birşeyler yapıp getirirdi bende tabağını boş göndermeyryr çalışır dolu verirdim çağırırdim oturrdk kızımla oynarlardi vs çok iyidi herşey kısaca bı iki hafta kadar di amma ben bir kadına olan birşeyi attimdi kadına şiddetten bahsederken o olayı siyasete bağladı getirdi bende ben siyasi ile ilgnmiorm siyaset insana sadcd zarar verir kötü eder vs dedim ve bunuda kaç kez tekrar ettim yok başörtüsi fln serbest gezebliorsak vs siz anlayın gerisini..
Ben kadına şiddetten bahsediyorm beni sadece hayvalara yapılan şiddet hergun katledilen kadınlarımız ilglndriyor dedim
Uzattikca uzattı bana cahil muamelesi yaptı) sırf siyasi konuşmuyorum diye
Suriye'leri neymiş istemiyormsz neler neler kbkmayin ama cidden ben boşuna guvemmsm İnsanlara olan güvenimi bir kezdaha sarsti o
Saçmalayip durdu size kıssadan anlatıyorum
En son neyse seninle siyasi tartisamam yoksa çıkamam işin içinden dedi güldü bende bencede konuşma ben sustukça sen uzatıyorsn ddm
Beni olduğumuz grup vardı ikimizin dini paylaşımlar için açmıştı o oradan çıktı ) bende çıktım
O günden beri hiç umursamıyor önceden umursardi ccgun uyudu saati fln ona göre hareket ederdi biraz ama artık etmiyor dakikalarca ev süpürüyor ne zaman yaptığı belli olmuyor
Aynı yeri yarım saat süpürüyor yaa
Hergun bir sesleri bitmiyor artık..
Geçen sisemi istedim negzl yazdım mesaj Allah'ın selamını bile almadı kapının önüne brktrms
Konuşmadığı sürece Allah'ın selamını bile vermem artık ona ben