0 oy
913 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ilkim kiz onun kirmisi pantalonu gomleyini falan ogluma goydre bilirmiyim? cocuk bu giydir diceksiniz  belki .

sorum asil olarak su .kac yadina kadar  godyre bilirim kizimin kiyafetlerinden ogluma renk  olarak.

kiyafeteler cok pahali buyuk kiyafetleri gibi fark yok yani.

35 Cevaplar

+1 oy
(2,474 puan) tarafından
Sadece kızların giyeceği kıyafet hariç (etek şort fln) herşeyi giyebilir
tarafından
sagol kuzum
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından

Ortak renkleri giydirebilirsin

tarafından
ortak rengler hangisi peki
(457 puan) tarafından
Sarı, kırmızı, yeşil, gri, siyah, mavi, beyaz
tarafından
tesekkurler kuzum
0 oy
tarafından
Evdeyken giydir pembe çorap bile giydiririm ben şahsen ilk cocugumunkilerini evdeyken kim görecek 
tarafından
peki kac yasa kadar
tarafından
Aklı erene kadar giydiririm 3yasina kadar mesela 4te olur şuan bilemiuorum ama giydiririm evde yani nolcakk
0 oy
tarafından
Olduğu sürece giydirirm ben olsam ne olacak 

Şimdi pembe kırmızı fark etmiyor erkekler içinde o renklerden kiayafet var 
0 oy
(164,041 puan) tarafından
Valla oldugu kadar giydir ne fark eder
tarafından
dimi yaa.elbiseden baska her sey goydirilir dimi:))))))
(164,041 puan) tarafından
Tabiki giydirilir valla bizim giyimlerden hem daha pahali hembe cocujlar hemen buyuyo yaa giyimler olmuyo
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Tabıkı gıydırırım canım ne olacak sankı 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Giydir canim nolacak.bide kendi çocuğunun.kıyafetiymis. bunun yasi olmaz kirmizi renk iki cinsiyete de gider. Sen bilirsin erkeğe olacagi olmayacagini.
0 oy
tarafından
Kızımdan kalan uniseks olan herşeyi giydireceğim kırmızı yeşil sarı 
0 oy
tarafından

Unisexs olarak giydirebilirsin karışık renkleri pembe hariç 

0 oy
(1,437 puan) tarafından
Evdeyken giydirr.qiragcinda gezmeye yada ayri paltar al olari geydir.menim qardasim balaca vaxti hele evde bizim paltarimizi geyerdi:)(
tarafından
sagol canim yorumun ucun
tarafından
kiz sen adet oldunmu
(1,437 puan) tarafından
Oldum kiz 18de:)))
tarafından
hadi gozun aydin
(1,437 puan) tarafından
Esim bu ay tutdurdu bebek isdiyorum bir kardesi olsun birlikde buyusunler:))
0 oy
(165 puan) tarafından
Yani bence evdeyken giydir Çünkü benim iki tane yeğenim Biri kız biri erkek birbirleriin kıyafetleri ile büyüdüler zaten evdeyken giydirirsin ne olacak Ben bile şu an saklıyorum mesela çocuğumun Kıyafetlerinj  ilerde çocuğum olursa tekrar giydirin diye kıyafetler çok pahalı ha deyince alınmıyor ki
0 oy
tarafından
Evde ortak renkleri giydirdim hep dışarı giydiriyorum
0 oy
tarafından
Valla ben kızıma alırken hep gidip pembe almadım orta renkler aldım, tabikide ileride oğlum olursa onada alışveriş yapacam ama ilk doğduklarında çok kıyafet kirletiyorlar ve hemen büyüyorlar ben şimdiden kaldırdım kızımın küçüklerini sakladım
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Evde giydiririm nolcak sanki
0 oy
(713 puan) tarafından
Valla oğlum 3 yaşında bir sürü dzibini  kıyafeti vardı temiz sakladım mavi renkelrdi  erkek kıyafetleriydi  kizim oldu 3 aylık şu ana kadar sadece bir kaç bisey aldım kızıma hep abisinin kıyafetlerini giydiyorum
0 oy
tarafından
Kırmızı sarı yeşil beyaz gibi ortak renkli kıyafetleri giydirebilirsin bizim komşumuz kızının zıbınlarını kıyafetlerini giydiriyor pembeleri içine ortak renkleri dışarı giydiriyor hatta 
0 oy
(389 puan) tarafından
Evde giydiririm ama birine gidince yada birisi gelince yedekten kiyafet alirim onu giydiririm oglum icn
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Giydiririm ben kızıma  mavi  giydiriyrum  şuan  oğluma da pembe Giydiririm  hiç bir şey olmaz 
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Artik ablamin eskisini gitmek istemiyorum diyesiye kadar gitdir bnmki 7 yasina geldi istemiyorum diyor giydiremiyorum :)
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Evin içinde hepsini giydir ne olucakki

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,428 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 385 göst.
0 oy
24 cevap 718 göst.
0 oy