0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 27 aylık artık renkleri meyveleri öğrettim sıra sayılarda :)) boyama fln yapar mı acaba heryeri de boyar Baska neler olur 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim oğlan bir şeyler öğrenmeye karşı ben öğretmek için başına oturuyorum ama kaçıyor :D bazen bu bu diye sorar söylerim onun harici ben uğraştıkça kendini kapatıyor

tarafından
Cok fenalar yaa bende video cekim diyorum inadına söylemiyor bildiklerini
tarafından
Öyleler her şeyden haberleri var masallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bütün gün kılıç savaşı yapıyoruz :ermm:

24 aylik öğretmeye çalışıyorum ama beceremiyorum sanki nasil bir yol izledin

tarafından
Kitaplar aldım canım renkleri öğreniyorum sayıları diye şok marketten 5 TL idi bide katalok vardı onlardada renkli kalem resimleri fln oğlum bu pembe sarı VS diye diye kafasına yerleşti hergün kitaplarını getir Bajalım ders calışalım az diyorum getiriyor :)) bide video fln izketcejsem o tarz seyler izletiyorum konuşsun diyede öyle öyle öğrendi sayılar biraz zorlucak gibi
0 oy
(6,466 puan) tarafından
16 aylik kizim resim ciziyoruz hayvanlari ogretiyorum renkleri sayilari birde bir kitap aldim kizima cok guzel konusma zamani kitabin adı kitapcı.com dan aldm tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Benimki anamı ağlatıyor aynı aydalar
0 oy
(16,643 puan) tarafından

Sayılar biraz öğrendi ama renk 2 renk dışında söylemeyi istemiyo sayılarda 7 kadar vs bazen on vs diyo taşıtlar da da iyi ama renk mavi kırmızı başka istemiyo Allahu Ekber dedim 1 demem de onu öğrendi ama pembe demiyo :D anne babasının ismi vs öğretmeye çalışıyorum öyle kafama ne eserse nasılsın iyiyim sen nasılsın iyiyim vs böyle şeyler öğrendi 

Boyama seviyo duvar boyamayı özellikle sihirli boyama kitabı aldım severek boyadı kalem içi su olduğu ivin başka yer boyamadi puzzle vs yönlendiriyorum sikiliyo başka puzzel tarzı alacağım bakalım 

tarafından
Masallah canım benim bende Allah diyorum henüz konuşmasada işine gelmiyor daha cok işaretle gösteriyor hangisi ne ne renk fln
(16,643 puan) tarafından
Benim kız yeni girdi 2 yaşına ama işine gelirse işte ben WC eğitim düşünüyorum şimdiden nasıl olacak diye
0 oy
(13,576 puan) tarafından
22 aylık 1 den 10 a kadar sayıyor karıştırmadan çok şükür

Hayvanları öğreniyor 

Kelime öğretiyorum daha çok beni tekrar ediyor 
tarafından
Masallah canım
(13,576 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 590 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (1,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 341 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cicekanne (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 272 göst.

Kategoriler

1,508,914 soru

24,625,042 cevap

364,786 kullanıcı

...