Kızlar hamıleyken bobrek gemısledı tel takıldı kum dökuyon demıstı doktor ıste duzeldı sımdı stentı 2 aylıkken cıkardı ama ayda bır kum dökuyorum ve bır anda agrı gırıyor nefessız kalıyorum afedersınız lavabodaydım yıne az az ıdrar yaptım agrı gırdı eşimde sabah erkenden nöbete gıdecek korkuyorum agrı şiddetlenırse uyandıramam uyanırsa da o halıyle kavga eder cunku o da bende cok yorulduk hu halimden hastalıktır ama cıdden ne hastaneye gıdebılıyorum ne bır sey esım hep nobette 6 aylıkda kızım var urolojıye gıtmem lazım ozeldekıler bostur bır ıse yaramıyo cok gıttım devlette cok kalabalık tahlıl ultrason cekılır kızıma bakacak kımsem yok ne yapacam bılmıyorum şuan dua edıyorum agrı gırmesın de gece gece uyandırmayayım dıye ama sanırım yıne şiddetlenıyor agrısı ya nasıl gececek kum dökeb oldu mu aranızda hıc emzırıyorum nasıl bır tedavı olur ya artık bıtsın esımle hep kavga edıyoruz aylardır benı hastanelere goturuyor o an sınırlenıyo ozur dılıyo sonra ve hep gecelerı oluyo gunduz olsa neyse ya