0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hamıleyken bobrek gemısledı tel takıldı kum dökuyon demıstı doktor ıste duzeldı sımdı stentı 2 aylıkken cıkardı ama ayda bır kum dökuyorum ve bır anda agrı gırıyor nefessız kalıyorum afedersınız lavabodaydım yıne az az ıdrar yaptım agrı gırdı eşimde sabah erkenden nöbete gıdecek korkuyorum agrı  şiddetlenırse uyandıramam uyanırsa da o halıyle kavga eder cunku o da bende cok yorulduk hu halimden hastalıktır ama cıdden ne hastaneye gıdebılıyorum ne bır sey esım hep nobette 6 aylıkda kızım var urolojıye gıtmem lazım ozeldekıler bostur bır ıse yaramıyo cok gıttım devlette cok kalabalık tahlıl ultrason cekılır kızıma bakacak kımsem yok ne yapacam bılmıyorum şuan dua edıyorum agrı gırmesın de gece gece uyandırmayayım dıye ama sanırım yıne şiddetlenıyor agrısı ya nasıl gececek kum dökeb oldu mu aranızda hıc emzırıyorum nasıl bır tedavı olur ya artık bıtsın esımle hep kavga edıyoruz aylardır benı hastanelere goturuyor o an sınırlenıyo ozur dılıyo sonra ve hep gecelerı oluyo gunduz olsa neyse ya

4 Cevaplar

0 oy
(6,135 puan) tarafından
Allahım acil şifa versin canım ya eşinle özele git onlar kafede otururken sen muayene ol tahlil yaptır bu böyle geçmez ki şuan bebeği bırakacak yer olsa acile git eşin sinirlensin canının acısı geçsin yeter ki 
tarafından
Canm özele cok gıttım cok surundum ya buranın özellerı pek ıyı degıl devlettekı cok ıyı doktorları cok ıyı hatya bır gun komsuma bıraktım kızı gıttım cok ılgılı doktor uzun sure asıtten baharattam uzak dur dedı stent takıldı dıye boyle dedı ama sımdıde kum dökuyorum ıste  yıne ona gıderdım de cok kalabalık esım asker oncelıgı var ama kızım kımsede durmaz bı onda duruyor o da bır sure sonra kıyamet koparıyor ozel ıyı olsa neysebır de nobetten gelıyor obur gun zar zor kahvaltı yapıyor uyuya kalıyor zor goturuyorum bır yere ya o da haklı ıste asla kızmıyorum ona
(6,135 puan) tarafından
Ama sen ikisine de lazımsın sen iyi olmazsan onlara kim bakar eşine böyle söyle hay Allah ya
tarafından
Dogru canm o an sınırlenıyor vala arabayı hızlı suruyor boynumu bukup gıdıyorum ne yapım agrıdan nefes alamıyom cocugu kucaklayamıyorum bile oyle olunca sonra ozur dılıyo ama ınan agrımdan cok onun benle kavga etmesıne dayanamıyorum yavas yavas agrı artıyor afedersın ıdrar yaptıkca agrıyor sol tarafım okadar korkuyorum ki ya bobregımı kaybedersem dıye
(6,135 puan) tarafından
Allah korusun deme öyle eşinin biraz sinirini çek tedavini ol canım oda idare etsin bilerek yapmıyorsun Allahtan geliyor ne olur çaresine baktir
tarafından
Tedavıye gıderız canm da nobetten gelıyor bır turlu gıdemıyoruz zaten gece yarıları boyle agrı tutunca dayanamıyor uzuluyorda goruyorum hamıle kaldıgımdan berı neler neler cektım nazara mı geldım ne oldu bılmıyorum dogum yaptım halen cekıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Benim annemde vardı sonra taş da çıktı hatta kanaldan inememis o yüzden damarı genişletildi ameliyat oldu l. İnşallah sadece kum vardır. Bol bol yeşillik ye maydonoz özellikle. Ve tabiki bol su içmeye calis. Rabbim yardımcın olsun
tarafından
Insallah ya zaten bu gıdısle kum taşa dönmustur kesın ayda bır boyleyım enfeksıyonda var stentı taktım takalı bu haldeyım cıkardıgım halde yanma hıc bır sey bıtmedı takan doktoruma defalarca gıttım o bılr ne yapacagını bılmedı emzırıyorum dıye agır antıbıyotıkte veremıyordu oyle kaldım ayda bır serum yıyorıö ya ve ıctıgım suların haddı hesabı yok kahvaltı da bıle cay yerıne su ıcıyoruö
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
tarafından
Sagol canım Allah razı olsun
0 oy
(68 puan) tarafından
Canım aynı sorunları yaşadım enfeksiyonla ikisi birarada oldu kum döktüm hep hamileliğimin 2. Yarısından sonra. Doğum yaptım hala aynıydı 10 günlükken gece acile gittim. Sonra saracoglunun enfeksiyon için bir kürü var onu yaptım taze karnıbahar kürü. 1 hafta yap 3 gün ara ver 1 hafta yap 3 gün ara ver 1 hafta yap toplamda üç hafta.Rabbime şükür 2 aydır rahatım ikisine de çare oldu 
tarafından
Ayy cıddı mısın canım duzelır mı dersın ınankı guvenım kalmadı hıc bıe seye eger gececegını bılsem yarından baslarım karnıbahara ya sevmıyorum ama yaparım
(68 puan) tarafından
Yap kuzum bana dua edersin
tarafından
İnşallah canm sabah karnıbahar alacam hemen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 52 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,061 soru

12,002,772 cevap

36,186 kullanıcı

...