0 oy
949 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Kizlar benim gorumcemin 2 yasinda oglu 1 yasinda kizi var ve 3 aylik hamile ve surekli dert yaniyor ben cok yoruluyorum yaptigimi kimse yapamaz iki cocukla falan bide hamileyim temizlik zor oluyo belim agriyo basim agriyo bi kac kez de temizlige yardima gitim uzuldugum icin 2 yasindaki oglu surekli kaynanamda yatmadan yatmaya gidiyor gecen gun abla dedim yazik degilmi sana bak dert yaniyosun neden korunmadiniz falan bagirdi 5 6 tane dogurucam kimene ben gibi olmak yurek ister ekmegini mi veriyosun sanki sende boyle solemen ayip falan kendimi aciklayamadim bile kayanamda dahil oldu benim kizim dogurur 10 tanede dogursa masalah herseye yetisiyo 1 cocukla pacasina afedersiniz eden utansin benimde 5 aylik bebegim var bana laaf soktu eve geldik bide esimle tartistik kizlar ben ne yanlis yapim alah askina sizce hatalimiyim uzun oldu kusura bakmayin

32 Cevaplar

0 oy
(1,939 puan) tarafından
O zaman dogur deseydin 10 tane baskasi baktik sonra bende dogururum oyle onemli olan kendinin annelik yapabilmesi
-Reklam-
0 oy
tarafından
O zaman ne bokk yemeye dert yanıyomuş valla ben olsam bi daha bırak yardım etmeyi misafirliğe gitsem bile bardak kaldırmam madem o kadar becerikli yapsın hepsini 
0 oy
tarafından
Kız aman boşver Masallah yılan gibilermis direk laflariyla zehirliyorlar insani iki üç daha doğursun ozaman perişan olsun
0 oy
(570 puan) tarafından
Hoşt köpek diyesim geldi okunca kusura bakma allah aşkına birdaha acıma ona acıncak hale seni düşürmüş seni iyliğinede konuşulmuyor gitsin 10 tane doğursun anasıda baksın elinide atma
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Tövbe yarabbim bakamayacagin çocuğu doğurma yani sen boşver samimi olmazsın daha
0 oy
(386 puan) tarafından
yaraya tuz basmışsın canım onlarda kuyruğu dik tutcaz diye sana saldırmış canım senlik bişey yok yani
0 oy
(1,340 puan) tarafından

Benimde buyuk çocuga biri yatana kadar baksa evimi gelin temizlese 30 tane yaparim çocuk hem hic dert de yanmam :Dya boşver malı dert yanarsa umursama da acımada evinede gitme yardımda etme hak etmiyor bence

0 oy
(14,164 puan) tarafından

Temizliğe gelin gelsin çocuğa anne baksın öyle bende doğururum 10 tane :D cahil cuhela pis.lik insanlar 

0 oy
(5,079 puan) tarafından
Her dogru her yerde söylenmiyor canım. Bırak dogurabildigi kadar doğursun,cocuk sadece dogurulan bisey çünkü. Onun eğitimi,onun yetiştirilmesi hic önemli değil çünkü.
0 oy
tarafından
Bizim oralarda afedersin eşek bile bana acıyan b.k mu yesin demiş derler o yuzden kimseye acımıcaksın biz vicdanlı insanlarız belki ben olsam bende gider yardım ederdim kesin ama kimseye yaranılmaz keske o anda ınşallah o zaman 3üzlerin olur doya doya bakarsan deseydin
0 oy
tarafından
Madem herseye yetisyor niye oğluna bakmıyor yapamıyorum diye dert yanıyor ayy fazla muhatap olma cahillik fışkırıyor ikisinden de 
0 oy
tarafından
Pirtlatmayla is bitiyo sanki o cocuklarin gelecegini dusunur insan. Tabi kendi kararlari istiyosa dedigi gibi 5 6 tane yapsin ama halinden sikayetci olmasin yani ki bu devirde de nasil korkmuyo o kadar cocuk yapmaya eskidenmis o kadar cocuk yapmak ne bilim degisik

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,006 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,312 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,094 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
+1 oy
65 cevap 1,853 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu

411,728 soru

12,394,640 cevap

44,072 kullanıcı

Kategoriler

...