0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (917 puan) tarafından
Oğlum 17 aylik bu gcee ağlaması ile yanına gittim ve baktım heryer kusmuk için de afedersiniz. Kokulu ve yoğun bı kusmuk ilk kez kustu oğlum şaşkınım ateşi yok burnu flanda tıkalı değil acaba neden olmuş olabilir ne yapmalıyım. Şuanda temizledim üzerini ve yatağını yatrdiim uyuyor.

4 Cevaplar

0 oy
(1,936 puan) tarafından
Usutmus olabilir 
(917 puan) tarafından
Umarım usutmemistir takip edeceğim tşk ederim yazdığın için
-Reklam-
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Usutmus olabilir veya yatmadan once cok yemis olabilir. Bununla gecmis olsun insallah. Yuksek yatir 
(917 puan) tarafından
17 aylik hala yastiksiz yatırıyorum çok üzüldüm ilk kez öyle bişi oldu hiç kusmazdi oğlum umarım usutmemistir tşk ederim yazdığın için
0 oy
(385 puan) tarafından
Zehirlenmiş olabilir ılık karbonatlı su içirin zehirlenmişse mideyi temizler 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı karbonat, bol bol su içirin kustuysa sıvı kaybına karşı.
(917 puan) tarafından
Yediği herşeye çok dikkat ederim taze olmasına falan son iki günde verdiğim herşeyi gözden geçirdim bayat birşey yemedi. Su da içmedi kustuktan sonra ama rahatça uyudu umarım dediğiniz gbi değildr tşk ederim yazdığın için
(385 puan) tarafından
Çok yemişde olabilir, nasıl oldu oğlunuz...
(917 puan) tarafından
Birdaha olmadı kusması ama Sanki diğer günlere göre bı tık halsiz gbi fakat bende tedirgin olduğm için öyle hissediyor olabilirim. Kahvaltsini ve öğle yemeğini güzelce yedi suanlik bı Sknti yok şükür umarım olmazsa çok sağol sordugin için
(385 puan) tarafından
Geçmiş olsun, bol su içsin minnak.
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Midesini üsutmus olabilir ama kusma artarsa doktoruna yada acile götürün sıvı kaybı olur
(917 puan) tarafından
Sadece bir kez oldu kustu rahatladı güzelce uyudu takip edecegim tekrarlarsa götüreceğim Dr a tşk ederim yazdığın için
(5,725 puan) tarafından
Rica ederim çok şükür bazen oluyor öyle fazlası kotu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
18 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayra04 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 345 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,059 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,313 soru

24,383,987 cevap

348,919 kullanıcı

...