Ilk once diyeyim bebegimin sol elinde sorun çikti parmağini açmiyodu bende bisiy olmuş deyip deyip durdum. Amaaan bos ver brbekler yapar dediler ama esime konuştum hrmen dr ara git dedi. Aradim bugune randevu verdi bana gel dedi. Esim arabayi birakti bana tamda cikiyodum ki, k.validem bende geliyorum k.babanda geliyo dedi. Anne siz nereye ya dedim hayir gelicez. Dusunmuştum ki azicikta parkta dolaşiriz hava aliriz hava cok guzel evdr bunaldim artikkkkk.
Simdi k.baba israr etti hayirrr taksiyla gidicez, sacma değil mi arabayi ben kullanmayim diye taksiyle gitmek ve kendiside kullanayim demedi benden teklif bekledi ama bende teklif etmedim. Taksiyle gittik. Zıkkım
Dr goruştuk, iceriye sadece anneni aliyoruz diyo kadin bu israr ediyo ayyy bendr anneyim falan filan neyse girdi içeriye ben diyorum mamayi degiştirdikten sonra kakasini gunde 1 defa yapiyo ya sabah ya da akşam. Eski mamasinda ama gunde 3yada 4 kez gidiyodu. Anam bu tutturmuş hayir 5defa gidiyodu falan YaRabbimmm.
Neyse kilosuna bakiyo, ay cok az yedirmiyo kendisi hep mama hep mama. Tartismamak icin zor tutuyorum, kulagi diyorum aciyo, hayir acimiyo o aç oluyor ondan agliyor diyo. Dr artik bunaldi ve dediki lutfen rica ederiz disarda bekleyin annesiyle konusacaklarimiz var bana diyo hadi yavrum sen çik ben konuşacam.
Bende anne sen emzir o zaman al emzir dedim. Artik gozlerime bakti ve bildi bana geliyolar kafam gidiyo diye cikti disari.
Bu gunun içine ettiler yani sinirden aglayasim var evde, bebek simdi zar zor uyattm geldi seveyim dedi uyuyo anne cik dişari ustumu degistiricem deyip kapiyi klitledimmm acmicam ya acmicammmmmm