0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu dün annem dedi kızına küpe bakalım bide kendi birikimi var altın yapıcam gel gidelim tek girmiyeyim dedi gittik 26 bin TL bankadan çekti parasını gittik küpe vs baktık kızıma annem ata altın alıcam dedi ben anlamadığım için karışmadm annem adama ne kadar dedi adam fiyatı yüksek çekti annemde indir vs yap alalım dedi bak internetden baktım ata altın siyati bu gün bu kadar sen niye yüksek dedin dedi adam anneme yok işte o altın bize gelmeden fiyatı bilmem ne bana diyor abla bilmem ne dedim abi ben pek anlamam beni karıştırma matamatik yok bende neyse anneme adam indirimli hali sözde tanesini 2960 TL verdi 9 ata altın sattı az önce annem aradı beni diyor yanlışlık var bu iste adam bizi Kazıklıcak derken kendini kaxiklamiş uyguna satmış altını  ama annem 26 bin verdim bir kuruş vermedim dedi çünkü son paramdı dedi hesap yapın 2960 TL 9 altın aldı 26 bin vermiş neyapsak şimdi....ben geri gidelim diyorum iade et 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,578 puan) tarafından

640 lira falan alacağı var kuyumcunun canım. Gidin konuşun tabi. Yazıktır. Haram bulaşmasın 

tarafından
Evet ama hesap yapınca internetdeki uygun fiyata satmış yanlışlıkla aslında altın düşük o yüksek çekmiş kazık atacam derken kazık yemiş gibi olmuş
(1,578 puan) tarafından
Yinede adamı bilgilendirin derim ben
(1,054 puan) tarafından
Internette aynı değil kuyumcunun söylediği fiyatlar
tarafından
Doğrudur yarın gidecekmiş söylemeye
(1,054 puan) tarafından
Bana da kuyumcu inanmayın internettekine desi oynuyorlar fiyatlarıyla yani adam doğru demiş aynı değil internetle
-Reklam-
0 oy
(14,154 puan) tarafından
640 tl eksik odemissiniz
tarafından
Evet adam hak mı etti desem bilemedim ki çünkü internetden baktı dedi düşük fiyat gidip sordu orası bizi ilgilendirmiyor dedi bende iade et shov habere çıkar dolandırıcılık der iftira atar bize dedim bide haram dedim
(14,154 puan) tarafından
Bence bir kaç kuyumcudan fiyat alın ona göre davranın eğer hepsi aynı fiyatı söylerse gidin adama odeyin ama yok daha farklı çıkarsa adam sizden almaya çalışırken kendi hesabından olmuş olur
tarafından
Yarın gidecekmiş bakalım
0 oy
(1,804 puan) tarafından
640 lira eksik almis adam yada ben mi yanlis anladim
tarafından
Evet eksik almış
(1,804 puan) tarafından
Indirim payidir o 9 altin almis olur o kadar
tarafından
Yani hesap doğru mu oluyor
(1,804 puan) tarafından
Dogrudur canim
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Hesaba göre 640 eksik o da kuyumcunun indirimi değil mıydı zaten size
tarafından
En son indirim 2960 TL demiş zaten ama piyasadaki günlük altın fiyatları daha düşüktü adam biz onunla ilgilenmiyoruz bizim sistem farklı dedi
(2,080 puan) tarafından
E o zaman hiç vermeyin zaten piyasanın üzerinde satiyorlar o kadar altın alınmış o da indirimi olsun
tarafından
Bilmiyorum ki yarın gidip sorucam dedi
0 oy
(3,996 puan) tarafından
fiş falan vermedi mi ? 
tarafından
Şey vermişti altın kartı mı ne
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Kuyumcu parayı sayarak aldı sizden neticesinde kuyumcular bir kuruşunu bile almamazlik yapmaz canım o adam size indirim yapmıs hoc parayı sayarak aldı sizden
tarafından
Elle saydı makinaya koydu hatta kızıma küpe alcaz vs dedik baya baya saydı yani
tarafından
Yada yanlışlıkla altını geliş fiyatına sattı
0 oy
(329 puan) tarafından
Kuyumcu milleti cok kazık atacak tip ler sz o altını iade edecdgizr gidip Bi gercek mi sahtemi dye kontrol edin bnce, 
tarafından
Kız kuyumcu sahte altın da mı satıyormuş
(329 puan) tarafından
Yapan cok hiç haber izlrmiyonmı kız
tarafından
Doğrudur görüyoruz valla
(14,154 puan) tarafından
Kuyumcu da sahte altın var satılıyor bence de kontrol ettirin
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bende geçen aylarda aldim aynısını sordum internette daha ucuz yaziyo aynı değil dedi oynuyorlar fiyatlarıyla demekki doğruymuş adamda aynısını demis
tarafından
Evet haklısınız
0 oy
(333 puan) tarafından
Once baska kuyumcuya ya gidin yada telefonla ara canim ata altin fiyatini öğren 9 tane alsak ne olur felan diye sor. Kuyumcu size indirimde yapmis olabilir çünkü yanlis saymaz 50 yada 100 tl degil ki 640 tl onu yanlis saymış olamaz
0 oy
tarafından
Kuyumcu ya 640 TL vereceksiniz 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Parayı sayma makinesine atıp sayıyorlar kaç kere bence bir yanlışlık olmamıştır

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,098 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,511 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 939 göst.
23 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Buse korkmaz (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 397 göst.

413,003 soru

12,434,431 cevap

45,774 kullanıcı

Kategoriler

...