0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Komsu dan korkumuza dısarı cıkarmaz markete gidemez olduk ey kızlar. Bir komsu var cok iyi bir kadın cok şirin cok iyi niyetli ve aslında cok seviyoruz ailecek. Bu corona ilettinden önce de her gün ille görüşürdük. Yasca biraz buyuk bir ablamız eşim kadar oglu var yani. Neyse bu ablamız corona ya hiç inanmıyor bunu da acık acık soyluyor inanamıyorum korkmuyorum diyor. Yanlız bizim ödümüz patlıyor. Şimdi birde bebeğimiz oldu. Surekli bize gelmek bebek görmek istiyor. Eşim defalarca bahane bulup kapıdan cevirdi. Kıramıyoruz da corona var bahanesini zaten asla kabul etmiyor. Artık biz uzuluyoruz kapıdan donmesine. Korkudan eşimle markete cıkamıyoruz daire kapısından geciyoruz mecbur görüp anında kapıya cıkıyor arkadan peşize takılıp gelmek istiyor cok nacar durumda kaldık kızlar ne yapacagımızı sasırdık.ne yapalım? Biz kimseyi kabul etmedik bebek görmesine şimdi gönlü olsun diye de alamam eve, hele ki bu kadar bilinxsizken 

3 Cevaplar

0 oy
(14,241 puan) tarafından
Bebeğin enfeksiyon riski var doktor kimse yaklasmasin falan dedi dersin
(12,022 puan) tarafından
Cano onu soyledik =) iki gün idere etti
(14,241 puan) tarafından
Açık açık konuşun o zaman kendi anlamıyor madem
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Bencede alma hiç dikkat etmiyodur açıkça söyle sen inanmıyorsun ama ben inanıyorum bebeğim var korkuyorum de güzelce artık alınırsa kendi bilir evladını tehlikeye atma
(12,022 puan) tarafından
Canım eşimde acık acık soyleyeceğim bozulursa bozulsun artık diyor
0 oy
tarafından
Hastaneden geliyoz doktor yasak koydu de uzun süre kafanı dinlersin 
(12,022 puan) tarafından
Dün eşimi görmüş hani dısarı cıkmıyordunuz yasaktı nerden geliyor demil
(326 puan) tarafından
Canım bence söyle zaten o da seni seyorsa o da üzülmeni istemez açıkça söyle koronadan tedirgnm misafir kabul etmiyoruz diye insanları kırmaktan korktuğumuz için başımıza iş geliyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 456 göst.
0 oy
16 cevap 1,314 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Dln (2,585 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,903 göst.
0 oy
3 cevap 336 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler