0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Selam kızlar <3

37 +5 günlük gösteriyor program dün hastaneye gittim 37+0 yazmış . 4-5 gün geriden geliyor bebişim. 

Dün tırnak makası tarak biberon temizleme fırçası emzik kutusu hastane çantası aldık . Kadın kulak çöpüne kadar gösterip satmaya çalıştı eşim alayım dedi ama almadım dalin markasiydi. Ki bunun içinde yorumlarınızı bekliyorum kulak çöpü almak şart mı ?

Biraz sonra çantamı hazirlamaya basliycam. Emzik ve biberonu sadece kaynar suda mı bekletcem ? Suyun içine sirke yada limon koyayım mi ? Sadece kaynar su mikrobu kirar mi bilmiyorum. Deterjan koymam doğru olmaz diye düşünüyorum ? Ayrıca suda kaç dkka bekletmem gerek fark eder mi ?

Ha birde göğüs pompası aldım demiştim. Doğum zamanı gelince cantama koymama gerek var mi hastane için ? Orda calarlar mı unuturmuyum diye korkuyorum. Normal doğum olursa refakatçi olmayacak yanımda. 

Kafam çok karışık kızlar :'(

Sanırım doğum stresi hastane çantasından daha ağır basıyor. Keşke biri gelip hazirlasa diye bekliyorum . Ama ilk bebeğim kendi ellerimle temizleyip hazirlamak istiyorum . Hastane çantası ve temizlik ile ilgili bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. 

Bebek kıyafetlerini yıkadık utuledik. Başka unuttuğum var mı ? Şimdiden şunu da al yada yap biz unuttuk yada bilmiyorduk sonradan öğrendik diyebilceginiz bir şey varsa yazın lütfen :angel:

Cevap yazamazsam kusura bakmayın hem evi topluycam hem hazırlıklara basliycam ama cevaplarınızı okuyacağım ❤️:angel:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kulak temizleme şeyi şart her banyo yaptinda temizlemek lazım biberon emzigi sıcak suda bekletirsin alırsın hic bisy karıştırma 
tarafından
Sıcak suda ne kadar durdurmaliyim fark eder mi canım ?
tarafından
1dk dursun yeter sonra çantaya koy
tarafından
Ben 10-15 dkka tutmayı düşünüyordum kaynar suda :))
tarafından
Yok kiz  soğur su anlamı yok o kadar tutmanj :D 1.2dk yeter
tarafından
Tamm canım teşekkür ederim ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hazırlıksız gitmiştim bi anda olmustu bebegimi kaybettim ama . Çok lazım olmustu. Almamıştık iki ay var diye sezeryan olmustum sütüm gelmemişti hastaneden hemşireler eşimden istemiş alsın diye hem elektrikli hemde manuel almış eşim bana hemşireler dezenfekte edip getirdiler sagolsunlar 
tarafından
Bebeğimi kaybettim diye yazmışsın ayy öldü sandım içim sızladı :(( eşim arabaya koyar ozaman göğüs pompasını ihtiyacım olursa hemsirelere söylerim eşim getirir .
tarafından
Vefat etti canım 6 gün yaşadı.
Aynen arabada eşinin bildiği bi yerde bulunsun hemen getirir isterlerse . Hurma kuru incir ye bolbol sütun olsun diye komposto falan iç acı yeme
Sağlıcakla al kucağına
tarafından
Ayy çok üzüldüm kuzumm :(( melek olmuş. Allah'ım tekrardan kucağını doldursun inşallah evlat acısı unutulmaz Allah'tan sabır diliyorum kuzumm ❤️
tarafından
Amin insallah canım♥️Hamilelerin duası kabul olurmuş sağlıklısını hayırlısını nasip etsin diye dualarını eksik etme canım . Allah razı olsun ♥️♥️
0 oy
tarafından
Kulak temizleme şart cnm sürekli kirlenio kulakları ağrı yapar sonra bnce pompa alma yanına emzirmeye çalış zaten hemşireler yardmci olyr emmesi için mama al istersen bu paket emmezse dye bna öyle yaptırdı hemşireler . normal mı olck doğum sezeryanse su ısıtıcı al neskafe al cnm .kennde ne koydun ki çantada yada bebege
tarafından
Normal doğum görünüyor simdilik sonradan birşey olmazsa. Çantayi şimdi hazirlayacam. Koymayı düşündüklerim bebek için hastane çıkışı battaniye hepsinden 2 şer tane olmak uzere zıbın , alt ve üst , biberon emzik bebek bezi bebek temzleme pamuğu kendime gecelik terlik göğüs pompası aklıma dahada birşey gelmiyor :))
tarafından
Temizleme mendili almasydin keşke cnm belli zamandan sonra alerji yapio denedm o yüzden dyrm.
Zıbın takım 4 5tane al canım çünkü aşırı altına yapiolar .kendnede tek gecelik alma iki tane 3tane al kanamn olacak ya gecer bde ped alma hasta bezi al kanamn olur çünkü terlik pecete al kendne . Maske unutma .bezide 6tane koymstum bn yetmedi ona göre al
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Canım en güzeli karbonat koy kaynar suyun içine ama emzik ve biberon temizleyicisi var ebebekten ben ondan çok memnunum. Sezeryana kalırsan süt pompası lazım olabilir. Yanında bulunsun. Kulak temizleyicisi aslında önemli birşey ilk zamanlar çok kullandık şimdi kurutma makinesi ile kurutuyoruz ve ıslak mendil yerine geniş pamuklar var onlardan tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 142 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (638 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 31 göst.
2 saat önce Diğer kategorisinde EmineninAnnesi (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 6 göst.