Selam kızlar
37 +5 günlük gösteriyor program dün hastaneye gittim 37+0 yazmış . 4-5 gün geriden geliyor bebişim.
Dün tırnak makası tarak biberon temizleme fırçası emzik kutusu hastane çantası aldık . Kadın kulak çöpüne kadar gösterip satmaya çalıştı eşim alayım dedi ama almadım dalin markasiydi. Ki bunun içinde yorumlarınızı bekliyorum kulak çöpü almak şart mı ?
Biraz sonra çantamı hazirlamaya basliycam. Emzik ve biberonu sadece kaynar suda mı bekletcem ? Suyun içine sirke yada limon koyayım mi ? Sadece kaynar su mikrobu kirar mi bilmiyorum. Deterjan koymam doğru olmaz diye düşünüyorum ? Ayrıca suda kaç dkka bekletmem gerek fark eder mi ?
Ha birde göğüs pompası aldım demiştim. Doğum zamanı gelince cantama koymama gerek var mi hastane için ? Orda calarlar mı unuturmuyum diye korkuyorum. Normal doğum olursa refakatçi olmayacak yanımda.
Kafam çok karışık kızlar
Sanırım doğum stresi hastane çantasından daha ağır basıyor. Keşke biri gelip hazirlasa diye bekliyorum . Ama ilk bebeğim kendi ellerimle temizleyip hazirlamak istiyorum . Hastane çantası ve temizlik ile ilgili bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Bebek kıyafetlerini yıkadık utuledik. Başka unuttuğum var mı ? Şimdiden şunu da al yada yap biz unuttuk yada bilmiyorduk sonradan öğrendik diyebilceginiz bir şey varsa yazın lütfen
Cevap yazamazsam kusura bakmayın hem evi topluycam hem hazırlıklara basliycam ama cevaplarınızı okuyacağım ❤️