0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

image

bu damlayı kullanan varmi kizlar demir damlası şikayetiniz oldumu hic

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bunu kullanamdım ama tavsiyem demir ilacını sakın ihmal etmeyin..18 aylık kontorolünde bıngıldak kapanmadı bizimkinin bacağı da dışa hafif dışa dönük yürüyor raşitizm olabilir dedi doktor..demir eksikliğinden yani..ben 1 yaştan sonra içirmeyi bırakmıştım..ihmal etmeyin
(44 puan) tarafından
Oglum beşbucuk aylik 4ay aşısnda hemşire verecekti unuttu vermeyi bizde dr gitmisken demir damlasınida söylemiş olduk bizde viraz geç kullanmaya başladık. Allah şifa versin canm. Tavsiyen için Allah razı olsun
tarafından
Bıngıldak kapanana kadar kullan cnm doktor dediğinde üzülmüştüm burda da sormuştum 2 yaşına kadar kapanır kullanmaya devam et dediler ben de tekrar başladım yoğurt ağırlık veriyorum kemikleri için..2 yaş aşısına kadar kapanır inşallah..aman sen de ihmal etme başlat bir an önce
(44 puan) tarafından
Rabbım tekrardan şifa versin isnallah iyileşir yavrunuz. Allah bağslasn. Etkek inşallah kullanrm
tarafından
Sağolasın cnm
-Reklam-
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Kullanmadım ben bunu hiç
(44 puan) tarafından
İnternette arastryorum cok sacmasapan şeyler çıkıyor burada da arama motrndan baktm bulamadım kullanan vardır belki diye paylaşım yapayım dedim siyah kırmızımsi rengi var kabzlk falan edermi diye merak ediyorum doğrusu
(3,918 puan) tarafından
Blmiyorum Canm doktora Sor
(44 puan) tarafından
Tskr edrm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 86 göst.
0 oy
9 cevap 190 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birisii3 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 110 göst.

408,559 soru

12,276,227 cevap

37,766 kullanıcı

Kategoriler

...