Kizlar bebisleriniz icin ne kdr giysi almayi düsünuyosunuz? Ilk etap icin ne kdr yeterli olur?
Ben dün yaptım 270 tuttu ama kıyafet sadece hastane çıkışı falan haric
5 ay önce yeğenim doğdu ona küçük gelenler hoop bana gelicek :) o yüzden pek bi şey almaya gerekgerek duymadık bi kaç bi şey aldım. kardeşimle hep beraber giyinirdik hamile kıyafetlerini bile beraber giydik kızlarımızda giyinsin nolcak dedik :) 6-7 takım alt üst yeterli olur yeni doğan için bence
Ben kızıma 2 hastane çıkışı 10 lu almıştım bir de 4-5 tane penye hırka ve pijama aldım biraz da getirenler oldu 2 ay idare ettim böyle gayet yetiyor yani aşırı bişey alma hiç.
İlk etapta 2 hastane çıkışı ve bol miktarda çıtçıtlı zıbınlardan :) benimki Allahtan yaza geliyor
Ben 5 tane 5 li hastane çıkışı aldım 1 tane 10 lu aldım 4 tanede alt ve üst aldım renkli renkli minnos şapkalar aldım 6 tane çorap 10 tane zibin patık ve ayakkabı hiç almadım birde şimdi astronot tulum ve yelek falan alicam
Bebek eşyaları ateş pahasına illa 200 - 300 gidiyor
Valla benim 03 3 6 aylik aldim fazla biseyde degil 6 7 zibin 6 7 takim alt ust eldiven sapka corap iki takim pijama falan . Battaniye iki kalin bi ince aldim. Cok bisey alma zaten hemen kuculuyolar
Canım 5 6 parca 0 3 al dim kalan başka bişey almadim bi sürü hediye geldi 6 9 aylık şuanda 50 günlük bende biseyler al dim hep 6 9 al dim bir yıl giyer çocuk ilk biraz büyük giyer sonra tam üzerine olur bi sürede küçük giyer :) 1 yaşına kadar 6 9 'la idare etme planı içindeyim :D
Kayinvalidem gecen sordu ne aliym diye annemde ertesi günü sordu. Daha hic bsey almadm bilmyrm dedim. Onlar alsinlar bi ona gore bakicam eksigime. Ama bana pek bsey birakmycaklar gbi. Teyzemlerde sagolsin yelek battaniye oruyolar annemle kayinvalidem de ordu. Park yatagini esimin abisi alicak. Bize pek bsey kalmiyo ufak tefek eksiklerini tamamlarz sadece
1,491,704 soru
24,375,379 cevap
348,296 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın