0 oy
513 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (843 puan) tarafından
Herkes benim konusmalarima gülüyor güldürüyorsun diyorlar ben çok duygusal biriyim ama dışarıda belli edemiyorum galiba komşular falan senin komşular güldürüyor diyro esimle tartisamiyorun dediğim laflara darilacagina gülüyor sert dille desem bile gelip sarılıp sadece gülüyor kaynanamlarda sen olmazsan hepimizin ici ölmüş sen varsin gülüyoruz diyorlar bende memnun değilim şaklaban mi oluyorum ben ya tiyatro kulüpler de falan cok oynadım benzetme huyum cok vardi bir olayi bir olaya iyi mi kotu mu bilemedim ya insanlar da darilacagimi düşünmüyor enerji dolu olduğum için ama ben öyle biri değilim cok asiri ağlar duygusalim sadece şiveli ege sivesi konuşurum içimde me varsa agzimda o vardır benim sürekli benim ağzımdan laf almaya çalışıyorlar Bende anlatmıyorum sürekli esimle iliskimi merak ediyor komşular cok mu yüz veriyorum anlayamadim

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Resmen bensin . Boşver neşeli insanlarız biz içi çürümüş olanlar utansın 
(843 puan) tarafından
Aynem valla ama bunlar ağzımdan laf almaya çalışıyor kiz gülüyoruz iyizde herseyi de anlatacak değiliz demi
tarafından
Heralde canım tabi ki anlatmayacağız
-Reklam-
+1 oy
(9,648 puan) tarafından
Bence insanlara o pozitif enerjiyi vermen güldürmem güzel birşey eğer seninle dalga gecmiyolarsa
(843 puan) tarafından
Yok  dalga değilde sanki güldüğüm için ağzımdan laf kolay alınır gibi sürekli esimle aramdaki seyi merak ediyorlar yatak muhabbetine getiriyorlar falan sinir oluyorum niye merak eder ki insan diyorum
(9,648 puan) tarafından
Ozaman o konuda bi de sert çik eşliğiyle karisik sızın nasılsa benimde öyle hiç mi bisi yaşamadınız da fantazi ariyonuz de gitsin tabi ki de sınırlarını ihlal etmesinler
(843 puan) tarafından
Aynen güzel laf oyle diyim
+1 oy
(12,524 puan) tarafından

Çok şirin ya :D

0 oy
(671 puan) tarafından
Neşeli insan iyidr 
0 oy
(865 puan) tarafından
Böyle bi insana cok ihtiyacım var kankammm ollll:)
(843 puan) tarafından
Ah canim benim olurum nolcak
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Zeki insanlar güldürür bunu unutma 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Bende tam tersiyim distan bakildgnda sertim ve kırıcı oluyorum burdada az linc yemedm sirf bu dilim yüznden 
(1,475 puan) tarafından
Bende oyleyim ama karşıdakine göre mesle benm arkds 4binliralik supurgemi bozdu neyse 1yil bna parca parca para odedi ben paramı aldm bidha konusmadm bizm başka akdasa gidp sinemi ara sesni duycm inanmiyorum sinem benle konusr demiş
(843 puan) tarafından
Hic konuşmadın mi süpürgeyi bozdu diye mi süpürge de çok pahalıymis kiz
(1,475 puan) tarafından
Dayson markaydi smdi dha pahalı oldu cok agladm bozdu bide evne gitti otrma grbu aldı 4bine hanimefndi bna 100lira 50lira verdi hep
(843 puan) tarafından
Sana sadaka verir gibi vermjs kendine oturma grubu almış aman bosver konusma ben olsam bozdum diye üzülür eve almam koltuğu parayı çıkarır elden veririm
(1,475 puan) tarafından
Bide bnm esimin haberi var onun eşinin haberi yoktu
0 oy
tarafından
Bende nornal konusuyorum benim icin atarli gelin diyolarmis... herkez aliniyo buda iyi biseu deil arasini bulmak lazim galiba :)
(843 puan) tarafından
Atarli gelin de iyiymiş:)
tarafından
He bende atarli adamin atarli karisiyim diyorum :)
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Neşeli insanları güldürmek kötü değil ama  sınırı geçmemeli lazım tabiki. Çizgiyi aşınca sen kiriliyorsun demekki 
0 oy
(805 puan) tarafından
Sanki beni anlattın. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
0 oy
tarafından
Bence bu güzel bir şey canım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 350 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 2,656 göst.