0 oy
438 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızlar kiizn nişanlısı Mayıs'ta düğünü yaptınız yaptınız yapmadınız nişanı atarım demiş kiz diretiyormus daaha ama erkek artık usanmış  erkek iş yerinde bile sinirli dedi eşim

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adam ayrılsın bence kızda biseyler var sanki 
tarafından
Mayıs'ta düğünü yaparız eğer uzasın derseniz bn yüzüğü atıyorum deyip Mayıs'a kadar süre vermiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız tarafı tam olarak neden istemiyor ki düğünü niye uzatıyorlar 
tarafından
Neden yok ailesi kıza bırakıyo kız da uzattikca uzatıyomus en sonunda erkek Mayıs'ta evlendin evlendin eğer uzatmaya kalkarsan nişan i atarım demiş resti çekmis
(6,138 puan) tarafından
Ay mayısa iyi söylemiş ben olsam bugün derim
tarafından
Marta demişlerdi kız istemeyince Mayısta düğün olacak eğer yok dersen nişanı atarım demiş
0 oy
(934 puan) tarafından
Adam haklı hanım efendinin keyfini niye beklesinler ki oratda bi sebep de yok beklemek için 

Ben erkegin yerinde olsam şüpelenir brakırdm valla k.bakmayn
tarafından
Cnm Bnde 1 buçuk sene nisanli kaldım ama baabnnem vefat etti askerlik meselesi çıktı sonra düğün tarihi aldık pandemiden dolayı bı ay sonraya atıldı hep nedenlerimiz vardı bizim kızın nedeni de yok
(934 puan) tarafından
O kızın ya kendiyle ilgili bir korkusu var ya da planı hayrlsı
tarafından
Bilmiyorum artık cnm haklarında hayırlısı neyse o olsun
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Hakkı tabi kız neden istemiyor onu anlamadim
tarafından
Onu bnde bilmiyorum cnm kızla konuştum acaba evlilikten falan mı korkuyosun diye ona da yok diyor
0 oy
(874 puan) tarafından
Çekindigi bir şey var zaman kazanmaya çalışir gibi bir çaba sanki evlilik korkusu olur maddi borç bir hedef ya dA sağlıkla alakalı bir tedavi 
tarafından
Cnm kızı arayıp sordum bu arada kız bnm 8 yıllık arkadaşım aramız da çok iyi evlilikten falan mı korkuyosun diye Yok dedi korkmuyorum dedi maddi desek eşyaları da tamam yani Ufak tefek borçlar illa oluyor bnde evlendiğimde borcumuz vardı bitti Allah'a şükür sağlıkla ilgili de bi sıkıntı yok
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Mayıs'a kadar süre yine iyi valla helal olsun adama kızı bilemedim Allah bilir içini ve aklındakini haklarında hayırlısı olsun canım
tarafından
Aynnn cnm Rabbim haklarında hayırlısını versin
0 oy
(874 puan) tarafından
Normalde tersi olur bir derdi olmasa uzatmaz ya 
tarafından
Onu bnde bilmiyorum cnm kızla konuştum acaba evlilikten falan mı korkuyosun diye ona da yok
 diyorBnde 1 buçuk sene nisanli kaldım ama baabnnem vefat etti askerlik meselesi çıktı sonra düğün tarihi aldık pandemiden dolayı bı ay sonraya atıldı hep nedenlerimiz vardı bizim kızın nedeni de yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1112 (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 349 göst.
24 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ahsenli hayat (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,719 göst.
10 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 786 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,434 puan) tarafından soruldu

408,631 soru

12,279,267 cevap

37,834 kullanıcı

Kategoriler

...