0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,751 puan) tarafından
Çok kötüyüm sabah namazından beni göğsüm taş gibi kocaman bir kitle var burda yazan şeyleri hep okudum annemin yap dedikleri ile birebir... Ateşim var 38.4 uyandığımdan beri midem bulanıyor bu normal mi ? Kasiklarim ortadan ikiye ayrılacak sanki ya ne zormuş hep aglayasim geliyor dualarınızı bekliyorum

3 Cevaplar

0 oy
(853 puan) tarafından
Allahım  mastit hersey yapar sıtma ates bulanti halsizlik hersey allah yardimcin olsun 
(7,751 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok mutsuzum biran önce geçse de rahatlasam
-Reklam-
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Antibiyotik kullan doktora gitsene yavrum kıyamam inşallah tez zaman da geçer 
(7,751 puan) tarafından
Yarına iyi olmazsam gideceğim canım çok sagol
0 oy
tarafından
Canım sütten mi kestin. Bende sanırım mastit oldum. Birden sütten kestim şuan çok sert
(7,751 puan) tarafından
Yok canım emerken oldu anlamadım neden oldu . İlk bir hafta geceleri emzirseydin keşke kademeli sütun azalirdi
tarafından
Böyle olması gerekti yapacak birşey yok. Ama korkmaya başladım. Annem suyla kompres yap sağma sakin o kendiliğinden çekilir dedi
(7,751 puan) tarafından
Benim anam ağladı inana çok zormuş elim ayağım titriyor her yerim parçalanırcasina ağrıyor biraz soğan koydum sanki iyi geldi sende dene
tarafından
Ya o değilde biz gece nasıl uyucaz ki şimdi? Fikrin var mı? Sadece soğan iyi gelir mi ki sabah kadar
(7,751 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ara bir dalıyorm şimdi eşim zorla elimo yüzümü yıkadı ateşim düşsün diye biraz iyi geldi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 92 göst.
20 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseees Annesi (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
29 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu

410,552 soru

12,350,796 cevap

40,479 kullanıcı

Kategoriler

...