0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kizlar fiyatı uygun gibi geldi sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum alım almim diye  (())

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pek anlamam ama kimse bu bebek arabasini onermiyorlar cnm 
-Reklam-
0 oy
(29,196 puan) tarafından

Çok gereksizi seyler var içinde mesela şu ana kucağı yanındaki çanta gibi şey ben beğenmedim beşikte kullanışlı degil

0 oy
(7 puan) tarafından
Besik güzel ama cnm bebek arabasi bizim de öyle ve hiç memnun değil sadece pusetini kullandım bn diğeri çok büyük oğlum hiç rahat edemedi onda 
0 oy
(13,592 puan) tarafından
Travel sistem bizim de bebek arabamız iki senedir kullanıyorum çok memnunum beşikte 2 senedir kullanıyorum resmen hala elim ayağım ana kucağı da ilk aşılara giderken daha rahat oluyor fiyat olarakta iyi bence yorumları oku bir de
(807 puan) tarafından
Bu beşikler iki sene kullanılıyor mu ? Bebek kalkıp içinden aşağı düşer diye korkuyorum daha küçük ama ilerisi için öyle olur diye korkuyorum açıkçası
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Travel sistem araba bence çok kullanışsız biz aldik ama kullanamadık diyebilirim. büyük ve çok yer kaplıyor dışarı çıkman sıkıntı hele toplu taşımada daha sknti kapanmıyor da. Yani bence kapanabilen bebek arabaları daha iyi. 
(36 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum bende aldım çok pişmanım şuan
(1,031 puan) tarafından
Okadr para verdik:) boş yere..  İlk çocuktu herseyin güzelini iyisini alalim dedik ama kullanamadk.
(36 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bende beğenmedim cnm ben çift yönlü beğendim onu alicam baya araştırdım
0 oy
tarafından
Kız herkes pişmanım demiş bebek arabsndna valla ben çok memnunm çok seviyorum :D hele yazın pikniğe feln gittimzde icinderahatca yatıyor kızım bessign dedm farklı bir modelni aldm bende 7.5 aylık boyu uzadığı için kullanmyrz artık yenisini alicz bence mantıklı geldi yormlarni oku trendyolda onmli olan gerckten o yorumlar 
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Travel sistem güzel degil ya
0 oy
tarafından
Hep merak ediyorum o araba dimdik duruyor gibi ya bebek içinde nasıl duruyor diye :) 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kullanışlı biseye benziyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 308 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,176 göst.
0 oy
8 cevap 598 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melisa_82 (137 puan) tarafından soruldu