0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

gunaydin kizlar reglim 14 gun gecikti iki kere test yaptim birsey cikmadi kan tahlili mi versem varsa cikarmi:ermm:

5 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ver kız ama testte niye çıkmamış ki neyse sen bi kan ver canım 14 gün az bir süre değil ki tam zamanı 
(1,455 puan) tarafından
Normalde düzenli mi reglin
(2,241 puan) tarafından
ilk cocugumdan once pko vardi duzensizdi ama dogumdan beri duzenli bir kere bikac gun gecikmisti onun harici duzenliydi canim tekrar mi kist oldu acaba
(1,455 puan) tarafından
Doktora görün daha iyi olur canım hayırlısı olsun herşeyin
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️ hayirlisi olsun :)
(1,455 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(19,141 puan) tarafından
Bence olsaydı çıkardı çift çizgi. Ama sen yine de için rahat olsun diye kan ver 
(2,241 puan) tarafından
saol canim . insallah suan yoktur hazir degilim ama rabbim verdiyse basim ustune
0 oy
tarafından
Kız benim bu gün adet günüm dün yaptım negatif çıktı hiç adet belirtim de yok gerçi benimki 5 güne kadar hep geçiyor ama dünden beri pskolajim bozuldu sen iyi dayanmissin bir doktora gorunsene 
(2,241 puan) tarafından
hic deme canim benim de bozuldu da testlerde negatif cikinca bekleyim dedim hamileligimden once hep duzensizdi dogumdan sonra duzenlenmisti tekrar bozuldu heralde umarim hamile degilimdir kizim 21 aylik :0 hakkimizda hayirlisi olsun canim gidecem doktora
tarafından
Amin canım ben istiyorum hiç çocuğum yok daha önce düşüklerim oldu
(2,241 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kucagini doldursun canim. kendini sıkıntıya sokma bana tedavisiz hamile kalamazsin dedi doktorlar ben tedavisiz kaldim ❤️ insallah olur canim
0 oy
tarafından
Kız ver tabi benm ilk kızım 8 haftalık mis o testlerdn yaptm hep negatf çıkmıştı bı gittim doktor 8 haftalık hamilesin demsti bende de pko var o yuzdn geç ogrenmstm kendiliğinden olmstu 
(2,241 puan) tarafından
bende ilk kizimda oyle oldu canim pko vardi gec ogrendim bakalim test verdim sonuc cikacak insallah biraz tirsiyom :))) rabbim olmayana nasip etsin
tarafından
Haber sonuç çıkınca merk ederm :)
(2,241 puan) tarafından
cikti canim negatif :)) rabbim isteyene versin suan hazir degildim
tarafından
Amin canım amin
0 oy
tarafından
Ver cnm ver ordan çıkar varsa yoksa bnde bugün verdim
(2,241 puan) tarafından
sukur negatif cikti canim seninki ne cikti. rabbim isteyene versin insallah ❤️ kusura bakma gec cevap verdim kizim bugun hic durmadi disari falan cikardim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,493,077 soru

24,395,903 cevap