0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar mantar aldım da nasıl yapabilirim ya bana.mantarli güzel bir tarif verirmisiniz denenmiş olsun ama

11 Cevaplar

+2 oy
(436 puan) tarafından

Ben küp küp doğrayıp suyunu çekmek üzereyken biber ve domates ekliyorum birazda sarımsak sonra yumurta kırıyorum:D

-Reklam-
0 oy
(1,307 puan) tarafından

Fırında güveç yapabilirsin cnm tavuk al küp küp doğra margarinle biraz çevir tavada üstüne mantarları doğra koy soğan biber domates karabiber pulbiber çok az salça tuz sonra al güvecin altına azcik margarin sür üstüne tavada hazırladığını dök en üste kaşar peynir fırına ver harika oluyoooo

Sotede yapabilirsin onada mantarları doğra yağda hafif çevir suyunu salicak çektikten sonra sogan biber domates karabiber pulbiber tuz böylede yapabilirsin 

Yıka doğramadan biraz yağ pulbiber tuz  üstüne kasar peynir margarin köy fırına at oda çok güzel 
0 oy
tarafından
Tavukla sote yap
0 oy
(4,627 puan) tarafından
Etli mantar sote yapabilirsin
0 oy
(105 puan) tarafından
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 orta boy soğan
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet sarı kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 500 gram mantar
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım demet maydanoz

Hazırlanışı

1. Öncelikle bir tavaya yağımızı döküp ay şeklinde doğradığımız soğanları ekleyerek kavuruyoruz.
  2. Ardından jülyen doğradığımız biberleri ekliyoruz.
  3. Biberlerimiz olduktan sonra ince doğradığımız mantarları ekleyip pişirmeye devam ediyoruz.
  4. Ardından baharatları ve tuzunu ekliyoruz.
  5. Pişmesine yakın küçük doğradığımız maydanozları ekleyip 1-2 dakika sonra ocağımızın altını kapatıyoruz.
0 oy
(374 puan) tarafından
Biz tavuğu ayrı hasliyiruz üzerine biber  soğan döküp kavuruyoruz mantarida duduklude iyice pisene kadar hasliyoruz o da pistimi suyunu süzüp onu da uzerine katiyoruz salca istersen salça da katabilirsin çok güzel oluyor afiyet olsun 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Kremali mantarlı feslegenli makarna yapabilorsin..yanina da köri soslu tavuk olabilir 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Arkadaşların yazdığı tarifler bomba gibi oluyor valla baktım ne değişik olabilir diye hepsini yapmışlığım var. Makarnayla sos bile olur. 
0 oy
(774 puan) tarafından
Köri soslu mantar ve tavuk olabilir 

Güveçte olur 

Mantarı kasarli fırına verebilirsin 

Makarna olur mantarlı 
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Ben iyce önce kavurmuyorum sonra yeşil biber koyuyorum birazda onla kavurmuyorum sonra domates karabiberini tatlı toz biberde atıyorum tuzunu felan sote gibi yapıyorum suyunu cektiriyorum biz yerken üzerine sarımsaklı yoğurtla dokuyoruz enfes oluyo tavsiye ederim canim
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Çorba da yapabilirsin cnm ben seviyorum mantar çorbasını :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 540 göst.
12 Şubat 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 455 göst.
23 Eylül 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.