0 oy
419 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,039 puan) tarafından
Sorum yukarda 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim bı ara rahatsızlandı
tarafından
Evet cnm 3 terapi gitti ilaç aldi yıllık izne çıktık şükür atlattı hemen
tarafından
Onu sen ben bilemeyiz ki geçici olmayanları hastaneye yönlendiriyorlar cnm eve gönderiyorlar ki boyutu vardır terapi ilaç seans seans hepsi
(2,039 puan) tarafından
Biliyorum canım annem bakım evinde zaten doktoru dedi bi mucize olmazsa geçici değil ben doğrumdan beri var
tarafından
Çok zor ya ne peki rahatsızlığı ilaçlara olumlu bı yanıtı yokmu esimin çok yakın arkadaşı da yatıyor tam 2 sene yi gecti hala yanıt vermiyor yatakta dahi yatamiyor du şimdi 18 gündür çok iyi mis ilaçlarını istiyormuş kapıya vurup yemek falan istiyormuş bilinmiyor işte beyinleri ve vücutları algı tepki yapmıyor
(2,039 puan) tarafından
Sizoefektif hastalığı canım ilaç kullandığı sürece iyi atak dönmeleri oluyor mesela mevsim geçişlerinde aşırı stres sınır mutluluk ta hastalık nuks ediyor
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Yiğenim bipolar hastası canım rabbim kimseye vermesin. Olanlara da şifa versin
(2,039 puan) tarafından
Amin canım amin kimseyi aklıyla sınamasın
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Kayınpederim de panik atak ve ölüm korkusu var bir doktor korkutmus adamı 10 sene de anca toparlanmiş şuan virüs var mesela kimseyle görüşmuyor ölüm korkusu yüzünden 
(2,039 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun çok zor hi durum
0 oy
tarafından

Bendede vardı ama düzeldi doktora gittim pisikiyatriye çok iyi geldi 

(2,039 puan) tarafından
Çok şükür canım ne güzel gelmiş geçmiş
tarafından
Tabi zorlu oluyo ama geçdi saol canım teşekkür ederim
(2,039 puan) tarafından
Çok şükür canım
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Enistem narsist ama kabul etmiyor
(2,039 puan) tarafından
Zaten sorun kabul etmemeleri
(3,118 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Benim babam ağır depresyon geçirdi  1 senede zor toparlandı hala ilaç kullanıyor ama şükür şimdi iyi toparlandı.... çok zor Bi hastalık Allah kimseye yaşatmasın 
(2,039 puan) tarafından
Aynen canım amin annem ben kendimi bildim bileli hasta
0 oy
(579 puan) tarafından
Benim ailemde yok ama ben kendim yasadim 5 ay tedaviyle bitirdik şuan iyiyim çok şükür canim evdeki olan şeylerden en ufak bişey olsa şüphe ederdim asılsızseyler için sürekli bı kavganın içindeydim bunaliyordum artık ortanca kızım biraz yordu beni hep üst üste geldi gibi boğuluyorum eşime dedim beni doktora götür ben iyi değilim diye düşünün intihara kadar düşünüyordum o derece eşimle hiç bı skntim yok onuda kendimle boğmak istemedim 5 ay kadar tedavi gördüm şuan iyiyim ilaç falan kullanmıyorum şükür 
(2,039 puan) tarafından
Çok şükür canım çok şükür geçmiş olsun
(579 puan) tarafından
Teşekürler canım cok şükür kurtuldum şuan çok iyiyim gerçekten zor dönemlerdi benim için
(2,039 puan) tarafından
Sevindim canım Allah bida yasatmasin
(579 puan) tarafından
Aminn canım inşallah
0 oy
tarafından
Bende panik atak anksiyete var ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım şimdide emziriyorum dayanmam lazım ewladım için ilaç kullansam emziremem biliyorum, 
(2,039 puan) tarafından
ALLAH yardımcın olsun canım kendini rahatlatacak aktiviteler bul inşallah geçer
tarafından
Denemeye çalışıyorum ama yok ewlatlarımı için dayanmak istiyorum
(2,039 puan) tarafından
Onlara sarıl onlardan güç al canım hem sana zor hem etrafındaki insanlara
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bnm annem geçirdi biz küçüktük tam hastalıgının adını bilmiyorum küçüktüm onda bizden babamdan herşeyden vazgeçmiş gibiydi umursamazdı hiç midesine vururdu kusardı ilaçlar kullandı 2 seneye yakın geçti çok şükür
(2,039 puan) tarafından
Çok şükür geçmiş canım
0 oy
tarafından
Annem temizlik hastasıydı öyle evim temiz olsn diye Didem türden değil bilginiz safiye gibiydi kapıda çıkartıldı ustmzu heryeri sürekli çamaşır suyuyla yikardi WC ye biri bakmadan giremzdi degiyormym duvarlarına hast kaldı bir süre ilaç la feln şükür düzeldi ben bı ara destek aldım annem babam bosnmsti feln ağır depresyon da olark tesviye baslamstik olmayan şeyler vs goruyirdm sinir krizleri geçiriyordum üç tane mahkemem vardı o yuzdn şuan iyim şükür ama son dönemlerde sinirime hakim olamama yine basladi malesf sinirlndigm zaman kesinlkle saatlerce sakinlesmiyorm eşim cocuklarm dahil tabiki onlara yanstmamk için yalnz kalmayi terch ediyorm birde malesf son dönemlerde aşırı temzlk takıntısı başladı olmasını istemyrm ama yapamiyorm elimi biryere degdim mi bütün mikroplar bulaşmış gibi hissedyrm hatta geçenlerde post acmstm devlet hast psikolog varmı diye tekrar girmeyi dusunuyorm insallah
(2,039 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım nolur destek al hangi ildesin
tarafından
Antalya dayım canım 2 kızım var bebeğim küçük ikisiyle de ben ilgilnyrm birde kolik bir bebekti atak biryndn dış bir yandn 7.5 aydır uyumuyor büyüğünün alışma süreci feln bunlarda çok yıprattı inşallah gitmek istiyorm
(2,039 puan) tarafından
Ankarada olsaydın doktor önerecektim canım Allah yardımcın olsun inşallah
tarafından
Sağol canım amin hepimizin insallah
0 oy
tarafından
Yorumlardan okuduğum kadarıyla annemde sıkıntı var demissin yıllardır? 

Neyi var annenin ? Benim annem de 14 15 sene belki daha fazla çekti en sonunda canına kıyma olayları oldu bilinciz 
(2,039 puan) tarafından
Iki  kere intihar etti çok şükür bize bağışladı Allah sizoefektif hastalığı
tarafından
Aynen ilk baslarda böyle değildi bizim sonradan böyle intihar oldu gecmiste yasadiklarinin birikimi oldugubu söylediler ama biz fazla inanmadık ben yuce rabbime cok yalvardim yoksul olayim ama annem iyi olsun ayni bir kycuk cocugyn dua etmesi gibu geceleri oylece dua ettim ben evlenirsem neolycq dedim anneme kim bakicak babam çalışıyor çünkü..
Gitmeler vardu ilk baslar da beni çağırıyorlar demeye başladı hatta yaşım küçük ben bakiyordum anneme hastalandiginda gecenin bir yarısı hastalandi ben dua okuyca bi düzeliyor birakinca basliyordu gene boyle bir one bir arakya gidiyrdu saiin sakin ol ol fiye diye en sonunda bogazimdan tuttup ıttirmisti yuce rabbim hem onun yuzune bakti hemde benim.. bisey olmadı
Kaca sene baya çektik taki ben kendime ait bazi sorunlardan antalyay tandigimin yanuna gidene kadar 2014 13 seneleriydu sanirim yalan olmasin gündüz vakti bianda biseyler oluyor olfur kendini demis beyinine hakim olammis evin heryerini kapatip herkesi arayip kizima iyi bakin diyip kapatmış babam yetisene kadar bilegini kesmis zarla zorla kurtardılar annrmi sonra ben.geldim tam bitmisken balkondan atlama yasiyordu ben durdum ...
Baya kötü gunler yasadim hep dua ettim hep agladm geceleri iylessin diye tabi o sira annem de bakirkoye gidip gidip duruyordu sonra ilacar biraz etki etti baktık ilaçlarda olmuyor dedik bırak kim kalbini kiriyorsa yuzune soyle oyle böyle dedim dedim hep yaninada oldum annemin arkadaş gibiyiz zaten baya buna motuve ettim babam hakliyken ornek annem hakli dedim.
Sonra bundan 4 yil oluyor annem hamile kaldi normelde olmuyor cocugu ben tek cocugum 22 seneden sonra bir çocuk olmuştu oda yastqn doktor ihmalinden düştü...
Ve o.gunden sonra annem hic rahatsizlanmadi çok agir bisey yaşadığında oldy bir kere oda bayilma okadar..
Yani benim dualarim Allahin izniylr bir kotu olumle vesile olup gitti annemin rahatsızlığı.  

Annenin icin en iyi sey ilk basta yaninadaki insanlar cok iyi motuve olucak sonrasını yuce rabbim veriyor..
Gerekiese evi temizlemiycek gerekirse yemek yapmiycak kapaliysq acilicak aciksa kapanicak telefonla isi yoksa isi olucqk yani otun falan kafasinin dagitilmasi gerekiyor..
Biz cok sey yaptık babm is yapmazdı babam yapardı yeek yapmaadi babam yapardi beb küçüktum bilmiyordum ve annem hep benim için dayandi..
Geçmiş olsun
(2,039 puan) tarafından
Ah canım ah neler yaşadık neler neler yaptık ama olmadı düzelmedi annem bakım evinde şuan çok  zor şeyler yaşamışsın feraha çıkmışsın ne güzel ama benim annemin hastalığı hicbir zaman gecmicekmis
tarafından
Anladim anneme sizonfer dediler ama ayrı yetten baska bisey daha dedler ismini bilmiyorum tuhaf bir isimdi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 809 göst.
0 oy
14 cevap 537 göst.
6 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 634 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Trbznlugln (2,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,842 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,284 cevap

36,262 kullanıcı

...