0 oy
166 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar kanguru kullanşli mi ve de kaç ay kullndnz bebeğim 3 aylik almayı düşnyrm da kararsız kaldım 

6 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
Solomombaby kanguru aldim 1 sene kullandm resmen 5 aydan itibaren basladm geç almıştım yoksa daha erkende kullanılıyor. Bebek arabası almadim çıkarmasi falan dert diye. Kanguru hayat kurtaricim olmuştu. Ama senin diger posta baktım senin alacagin kanguruyu tavsiye etmem bebegin bacaklari düz sarkar şekilde değil de M oturuş pozisyonunda olmali alırken dikkat et ve ergonomik kanguru olsun bebegin şeklini alsın. 
tarafından
Fotosunu atabilirmsn vede fiyati kaçtı
-Reklam-
0 oy
(417 puan) tarafından

Internette 170 tl canım ama ben 110 tlye aldim az kullanılmış ikinci el letgodan almıştım. Sende oralara bak mutlaka. Bu model benimki bunun yeşili 

image

image

0 oy
(179 puan) tarafından
Ben kızım da 9 aylık olana kadar kullandım oğlumda da kullanıyorum şuan malum çok dışarı çıkmıyor ama sağlık ocağına giderken kullanıyorum kullanışlı  benim kızım prematüre doğdu  ,ben hep onu kullandım 
0 oy
(55 puan) tarafından
Vala kuzum benim Kraft kanguru gayet kullanışlı bebeğim 7 aylık oldu 5 aydan ufak ufak koymaya başladım evleri beraber supuruyoruz
0 oy
(45,017 puan) tarafından
İki cocugumdada hiç kullanmadim
tarafından
Almak nasip olmadı cnm alamdm
Bebeğm 8 ayını doldurdu
(45,017 puan) tarafından
Kizz aylar önceki posta nasıl cevap verdin ahaha
tarafından
7-24 burdym ya :)
(45,017 puan) tarafından
Allah seni yaa ne güldüm :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Symyltkn (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
13 cevap 476 göst.
6 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kimolsam (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
9 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,395 cevap

43,415 kullanıcı

Kategoriler

...