0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar ben yumoş yumoş extra bulut falan kullandım. Bol bol da koyuyorum makinenin yumuşatıcı gözüne. Çamaşırları makineden alırken çok güzel kokuyorlar ama astıktan sonra kuruyunca sanki hiç yumuşatıcı koymamışım gibi koku yok. Sinir oluyorum ya siz ne kullanıyorsunuz benim gibi böyle yaşayan var mı? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bıngo manolya bahcesu dene canım 
(1,169 puan) tarafından
Timam canım sağol
-Reklam-
0 oy
(141 puan) tarafından
Yumos hanımeli kullaniyorum başkada bişey kullanmıyor ondan başka harika kokuyo bide kıyafetleri giydigimde bile kokuyo üzerimde rüzgarlı havalarda kuruyan çamaşırda koku kalmiyo genelde 
(1,169 puan) tarafından
Balkonda kurutuyorum hep sığmayan bazı çamaşırları kalorifere koyarım. Eşim dedi ben hep alıyorum ama hiç kıyafetlerimde koku olmuyor diyince sinir oldum
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Nerde kurutuyirsun çamaşırları ben hep odada kuruturum yazın zaten heryer açık oluyir kışında petekler yanıyor çok güzel kurur ve kokusu hiç gitmez 
(1,169 puan) tarafından
Balkonda kurutuyorum
(7,435 puan) tarafından
Kış zamanı balkonda zaten hep dışarının pis kokusu olur canım temiz kokusu kalmaz ki
(1,169 puan) tarafından
Yazın da dışarda kurutuyorum zaten yine aynı şey. Evde kurutmayı sevmiyorum ev soğuyor ve sağlıklı değil
(7,435 puan) tarafından
Benim bı boş odam var o yüzden bendesorun olmuyor canım ama dışarda kuruduğunda ben o temiz kokusunu alamıyorum yaz kış
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Genelde her yumuşatıcı öyle ama bingo dene bi de
(1,169 puan) tarafından
Nebiliyim eşimde bana hep alıyorum ama kıyafetlerim hiç kokmuyor dedi sinir oldum
0 oy
tarafından
Vernek kulllaniyorum. Bnde sen gibi bol bol dokenlerden dim makine bozulana kadar canm 

O yumuşatıcı gözünde bı Max yazısı War yada çizgi o çizgiyi aşmadan koymak gerekiyormuş yumuşatıcıyi biz  napyoz güzel koksun doldur babam doldur. Sol taraftan sağ taraftan su alırken makine o fazla yumusaticiyida yutuyormus ve hiç bi anlamı kalmıyormuş o doldurduğunuz yumuşatıcı in servisteki adam öyle dedi:) o gün bugündür çizgilere dikkkat ediyorum farkta ediyorm bide deterjan gözünü kapatirken yavaş kapatmak gerekiyormuş çok dolduruyoz zaten bide zamk diye kapatınca ilk aldığı suda bizim yumuşatıcı akıp gidiyomus 

Vernel bide Viking kulllaniyorum yumuşatıcı 
(1,169 puan) tarafından
Yok kuzum ben max seviyesini geçmem zaten hiç. Yani bol bol derken 1 kapak döküp bırakmıyorum max a kadar hep. Deniyim bi vernel bingo viking sağol kuzum
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ben perosun sarısini alıyorum hep kurusuda çamaşırlar halen mis gibi
(1,169 puan) tarafından
Timam onada bakıyım canım sağolasın
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Bebeginin kıyafetlerine kullanmıyorsun değil mi yumuşatıcı bebekler için iyi değil solunum yollarını tıkar 
(1,169 puan) tarafından
Niye kullanıyım öyle bişey yazmadım ki
(1,423 puan) tarafından
Sordum canim kullanıyorsun demedim ki profil de bebeginin resmini görünce bilgilendirmek istedim
(1,169 puan) tarafından
Yok kullanmıyorum onunkileri zaten ayrı yıkarım
0 oy
tarafından
BİM Beyaz olan 
(1,169 puan) tarafından
Bim yani bulut marka mı
tarafından
Evet cnm
(1,169 puan) tarafından
Onuda kullandım çok kere ama aynı şeyi yaşıyorum sorun bende mi anlamadım
tarafından
Ben hep onu kullanıyorum yıllardır çok ta menunum canm utulerken bile buram buram kokar ama kurutma makinesinde kurutuyorum
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Bir sürü  yumuşatıcı  denedim hep ayni seyi yaşadım  anlattığın  gibi... en son vernel aldim son çıkanlardan.  Oooo baya  baya kalıcı  2 hafta filan  sürüyor  kokusu
(1,169 puan) tarafından
Hiim vernel denemedim bakıyım onada inşallah sağolasın
(4,389 puan) tarafından
Rica ederim  canım. Dene bencede.
0 oy
tarafından
Abc kamelya aşkı uzun süre kokuyor 
0 oy
(239 puan) tarafından
Bingoyu tavsiye ederim cnm

İlgili sorular

0 oy