0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Slm kızlar 5. Aydan itibaren özele gidiyorum son 1.5 ayim kaldı herkes git normal zaten şehir hastanesi çok ilgili falan diyor eski hastane berbattı çok azarliyolar mersin universte yada şehirde doğum yapan varmı merak ettim pandemi dönemi hiç güvenmiyorum özele gitcem büyük ihtimal ama insanın akli karışıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(806 puan) tarafından
Bende mersin şehire gittim kontroller boyunca artık son iki buçuk ayımı özele gittim ve çok araştırdım gözlem yaptım iyi davranmiyorlar ne yazikki ve kaldığın odada doğumunu yaptiriyolarmiş pandemiden dolayı.Bir tanıdık orda doğum yaptı kadını doğduğuna pişman etmişler resmen. Bende korktum eşimde duyunca yok direk özele gideriz dedik. Riskli bir gebelikti benimkisi zaten sezeryan olacaktım orda olmayı hiç istemedim çünkü bana diyorki suni sancı veririz olmazsa sezeryan bana boşuna eziyet edecekler ve 35 haftada suni sancı mı verilir zaten doğuma hazir değil beden sancı yok bişey yok yüksek tansiyon var doğumda beni öldürecekler resmen şaka gibiydi.... Asla gitme canım o kadar netim özele kime gidiyorsun ?
(55 puan) tarafından
Ya ıyiki arastirmissin sende form yaşama gidiyorum canm himmet özdemir
(806 puan) tarafından
Bende oraya gittim Ahmet ışıktan hocamız çok iyiydi himmet hoca da iyi diye biliyorum bence doğumunu da o yaptırsın canım.. Sehir Hastanesi'nde sezeryan doktoru vardı o iyiydi bana kimse yokken kendisi dedi özele gidiyorsan doğumunu da orda yap boşuna burada eziyet çekme derim. Bunu da duyunca arkama bile bakmadan çıktım ordan :)
(747 puan) tarafından
Kizlar forum yasamda düşünüyorum ben de dogumu sezeryan ucreti ne kadar ? Bu arada ilk dogumum sehir hastanesinde gerceklesti normal dogumdu berbatti ilgisizler cok sanci cektim oncesinde cok korktum dogumhanede butun doguranlarin bagirislari beni normal dogumdan cok korkutmustu oysaki cok cesaretli gitmistim suni sanciyla dogurdum ve bebegim cok zorlandigindan bi gözü kanli dogdu sonra gecti ama ben mahvoldum makat çatlağı oluştu bende kalici o yuzden bi daha normal doguma tovbe ettim simdi kontrollerimi orda dogumumu forum yasamda istiyorum ne kadara yapiyorlar?
(806 puan) tarafından
Canım eğer gidersen Ahmet ışıktan hocayı tavsiye ederim. Alakası çok güzel naif bir insan ayrıca çok riskli doğumlarda bile aşırı başarılı bir hoca. Hasta sayısının haddi hesabı yok çok fazla ona giden var. Beni riskli bir gebelikten sağlıklı şekilde o kurtardı diyebilirim hamd olsun evladıma sağlıkla kavuştum. Her doktorun kendi insiyatifine kalmış ücret konusunu tam bilemiyorum. Onu doktorunla konuşman iyi olur. Yanlış olmasın şimdi
(747 puan) tarafından
Sen ne kadara yapmistin dogumunu canim?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post uste cıksın fikrim yok canım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 225 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sumeyyebeybolat (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Uras (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Uras (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Uzunyolcu (1 puan) tarafından soruldu

378,379 soru

11,325,735 cevap

34,778 kullanıcı

...