0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (704 puan) tarafından
Bebeğim hamak beşikte sallanan bir bebek geçen gün hamağin ayağı kırıldı eşim tamire götürdü o esnada uykusu geliyordu bende emzirdim kendi yatağına bıraktım ağladı bende ilgisini çektim ninni söyledim hareketler yaptim yaklaşık 1 saat sürdü sonra baya esneyince alip emzirdim göğsüme gelir gelmez uyudu yatağına biraktim 10 dk sonra uyandı yine piş pişladim ama uyumadı emzirdim ve yine uyudu. Yatağa bırakır birakmaz uyandı. Bu şekilde yatağına bırakıp onun ilgisini çekerek uyumasini sağlasam (ama emzirmeden) kendi kendine uyumaya başladığında bende şarkı ninni söylemeyi yavaş yavaş kessem olur mu sizce ? Bu şekilde baya uzun sürer herhalde en az 1 ayı bulur ama başarılı olunur mu sizce ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yanlıs canım yaptıgın yontem
tarafından
Canım sana ozet gecıyorum 11 ay boyunca sabaha kadae hamak besıkte sallayarak uyuturdum bazen aglardım uykusuzluktan daha sonra ırlandalı anne den uykı egıtımı aldım bebegını yasına gire olan tabloyu sayfasından bul ve ilk hafta sadece saatleri duzenle daha sonra besıgı bıraktı cok ipucu vsr ordan bak mutlaka ısıne yarar seyler olacak
(704 puan) tarafından
Telegram da İrlandalı annenin kanalı var oraya da katıldım saatlere de bakacağım mutlaka. Sağol canim her postumda yardimci olmaya çalışıyorsun, sanirim damdan düşenin halini ordan düşen anlar misali bu ❤️
tarafından
Canim cunkı cok cektım keske faydam dokunsa ne demek❤️❤️❤️
(865 puan) tarafından
Merhaba uyku eğitim ücreti ne kadardı irlandalı anne hesabinda
tarafından
Merhaba canım 1350 ti ydı bızım paketimiz suan artıs oldu mı bılmıyprum
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Kaldır bırakla uyutmak zaten o da onu babası yapmalıymış. Senden süt geldiğini bildiği için aklı orada olurmuş 
(704 puan) tarafından
Babası kolluk kuvvetlerinde olduğu için çok yoğun çalışıyor eve geldiği saat belli olmuyor ki :/

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,376 soru

24,545,017 cevap

360,707 kullanıcı

...