0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
eşinizin hamilelik sürecinde mi yanınızda olması önemli yoksa hamilelikten sonra ki süreç mi önemli ona göre göreve ismi yazılacak. şimdi gitmezse doğumdan sonra gidecek 

12 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından
Dogumdan once gitsin nereye gidoyor bu arada cnm dogumdan sonra yaninda olmasi daha onemli tabi
(19 puan) tarafından
suriye
(239 puan) tarafından
Dogumdan once gitsin hemilelik oyle yada boyle geciyo ama dogumdan sonra daha cok ihtiyacin olacak
(19 puan) tarafından
tesekkür ederim herkes aynı fikirde hayırlısı olur inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelikten sonra bence hamilelik öyle böyle geçiyor ama bebeğe bakmak çok yardım istiyor
0 oy
tarafından
Doğumdan önce hastaneye duzenli yalniz gitme sansin varsa dogumdan once gitsin 
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Doğumdan sonra kesinlikle eşim 10 gün babalık 10 gün yıllık izin aldı geceleri sütümu sağıp bıraktım en azından 4 saat falan uyuyordum 
0 oy
tarafından
Kesinlikle doğumdan sonra lazım cnm.gebelik daha kolay geçiyor.bnmki her ikisinde de yok
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Benim eşim şuan Suriye'de canm hamileyim. Zaten ailemin yanindayim. Doğumdan sonra gelmesi daha iyi. Hamilelikte sana zaten bı faydası olmuyor :)
0 oy
(439 puan) tarafından
Valla esim ilk zamanlar. Goreve gitti suriyeye zaten tüm harekqtlara katıldı sonra benim dizim kitlendi hic gitmedi goreve her dojtora gittigimde yanimda oldu 5 ay öğrendik cinsiyetini cunki suriyedeydi  suan koruma tabutuna gecti sırf suriyeye gitmemek için gittikleri 8 ay gelmeyen arkadaşımız var oğlu hala babasından kaçıyor tanımıyor cunki
0 oy
(439 puan) tarafından
Düğünümüze 2 varken zor cikti suruyeden esim yoksa gelemiyordu  dugunumuze
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Valla eşim değil ama enişte asker hamilikte tayinleri çıktı eşi gitti görümce kaldı acil durumlar için zaten eşim vardı arabamızı da verdik altına sürücü doktora kendi gitti geldi. Doğumda aldı eşi izin ıvıra zıvıra koşturdu eşim onun kadar izin alamazdı zaten. Bence hamilelikte yanında ailen vs varsa doğumda olsun yanında üzülürsün 
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim esim şükür yanımda göreve falan da gitmiyor hamileyim ama  hamileyken yapacak bisey yok rutin hayat bebek olduktan sonra önemli bebege bakmak babaligi hissetmesi bence bebek varken önemli bence 
0 oy
(23 puan) tarafından
Doğumdan önce gitse iyi olur canım bnim eşimde subay doğumdan snra gitti 6 ay zor oldu
0 oy
(65 puan) tarafından
Doğumda yanında olsun cnm 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 363 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 411 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elifenur (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 322 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 738 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Beblrtm34 (17 puan) tarafından soruldu

404,214 soru

12,109,383 cevap

36,430 kullanıcı