0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (71 puan) tarafından
Kızlar iki yıldır evliyim eşim sürpriz yapmayi bana hediye almayı çok sever.

Ocağın son haftası evlilik yıldönümümuzdu hediye çiçek aldi masa yapti 

Şubat'ın başı doğum günümde yine sürprizler hediyeler.

Her sene yapar yani .

Bugün baana 14 Şubat'ı kutlamayalim bana hediye alma gerek yok 

Saçma bı gün sevgilimiz artık evliiyiz dedi 

Ben cok bozuldum her sene saçma değil de bu senemi saçma dedim.

Diger özel günleri kutladık bunu artık saçma buluyorum ddi.

Kızlar sanki evliliğimiz aşkımız bitti gibi hissttim.

Moralim bozuldu 

Sizce abarttım mi

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence azcık abartıln cnm 

Çünkü bak şubat başı bile kutlamış
-Reklam-
0 oy
(3,534 puan) tarafından
Kızzzzz daha ne istiyorsun adam herşeyi kutluyor böyle dedi diye neden alındın :) hem belki şaka yapmıştır sürpriz yapmayı da seviyormuş madem :) 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bencede cnmm abartmış son..cnki tarihler çok yakın uzak olsa kutlardı kesin
0 oy
(382 puan) tarafından
Size ait günlerinizi unutmayıp kutlaması bence daha anlamlı:) 14 Şubat tamamen artık sıradanlaştı zaten.
0 oy
tarafından
belkide bilerek yapıyor 
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Iyi de art arda geliyor surat asacagina sen de mantıklı düşün.zoraki birşey yaptırma belli ki gönlü yok zaten. 
0 oy
(807 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin canım bunu mu dert ediyosun ya ne komiksin. Adam haklı sevgili değil karı kocasınız bizde öyle düşünüyoruz. Sevgililer günü bize göre para ticareti başka bişey değil zaten.  Abartmissiniz...
0 oy
tarafından
Sevgililer gününü ilan edenin Allah tepesinden vursun vallah billah
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ee doğum gününde sevgili gunu aynu anda kutlayın baya art arda cnm eşimin 14 şubat doğum günü ve sevgiler gunu 19 şubat tanışma yıl dönumu 29 mart doğum günü baya yakın yanı çok masraf oluyır 
0 oy
tarafından
Eşim bana hiç sürpriz yapmak doğum günü sevgililer günü vs ozaman biz hiç evli değiliz çoktan bitti evliliğimiz aşkımız 
0 oy
tarafından
Kesin bitmiş boşan :-D kız dert mi arıyorsun kendine şükret 
0 oy
(808 puan) tarafından
Nispet mi yaptın abarttinmi anlayamadım 
(71 puan) tarafından
Ne nisbeti be. Herkesin hayatı evliliği ve fikirleri başkadır. Anldin mi
(808 puan) tarafından
Haklısın bazen şanslı olduğunuzun farkına varmiyorsunuz  mutluluklar dilerim bu arada buna canını sıkma eşin seni seviyo
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Canim bence fazlasıyla abartmışsın o zaman hiç bi özel günü kutlamayanlarin birbirine aşkı sevgisi olmamış mı yani aşkı sadece özel güne bağlaman biraz manasız  olmuş 
(71 puan) tarafından
Canım bana alistirmis kutlamayı falan ondan .
Yoksa sevgiyi bağlamamak gerek doğru diysn
(9,620 puan) tarafından
Tabi biraz alışkanlığa bağlı ama 1 senenin içinde zaten bütün özel günleri kutluyomuş bunu da sen mazur gör hem zaten Allahin emri degilki bide emin ol o özel günlerde bırak hediyeyi bi sarılmaya bile ihtiyacı olan insanlar var o yüzden sadece bi gün için huzurunuzu bozmaya değmez boşver 1 gününüzde eksik olsun hiç canını sıkma bile..hem bana göre sevmek sevilmek bi gün değil bence hergün hatirlatilmali hediyeler sevgi sözcükleri sadece özel günlerde olmamalı insan hergun sevildiğini bilmeli..esim bana çikolata bile alıp gelince mutlu olan bi insanım böyle küçücük şeylerle mutlu olmak gibisi yok..Allah razı olsun eşimde özel günleri hep hatırlar hediyesini alır bende alırım ama bazen işten gelirken 1 tane veya poşet dolusu çikolata alır o bile beni çok mutlu eder sadece maddi yönden değilde en çokta manevi olarak gösterdiği sevgi paha biçilemez eğer sana karşı merhametli fedakar bi eşin varsa yorulduğunda işine yardım ediyosa kahvaltıya bulasığa yardım ediyosa beraber yapalım beraber dinlenelim diyosa (bebegin varmı bilmiyorum ) Eğer bebeğin için uykusuz kaliyosa sen uyu ben bakarım diyosa emin ol en büyük zenginlik mükemmel eş sende demektir hediyeler gelip geçiyo alınan çiçekler soluyo ama merhamet ve Allah korkusu varsa her zaman o kalıcı olur  ve her zaman mutlu olursun..boyle şeyler kafana takma olurmu ❤
(71 puan) tarafından
Tşk ederim canım haklısın çok güzel anlattin
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Abartinin dibi olmuş 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,367 göst.
0 oy
1 cevap 399 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serines (6 puan) tarafından soruldu
0 oy