Resim için kusura bakmayın kızlar hemen şimdi anlık çekip attım. Her gören az çıkmış karnın diyor. Ayrıca hastaneye gittiğimde yada yolda hamile biri gördüğümde bayağı karnı çıkmış oluyor yürürken bile zorlanıyorlar son haftaları diyemi bilmiyorum . Şuan 37+ 5 yani 38 haftalığım diyelim. Hiç 38 haftalık duruyor muyum ?
Hamile olan arkadaşlarım ayaklarım şişmişti davul gibi olmuştum yanaklarım burnum bile demişlerdi . Bende tık yok. Ayağımda çok çok az bi şişlik var öyle davul gibi değil yüzüm burnum. Doktor mide çevresi az küçük dedi 3 kiloya yaklaşmış dedi.
Bu arada bebek aşağıya inmiş mi ? Normal mi bu şekilde kilolu olmamam ? Gördüğüm hiç bir hamileye benzemiyorum kii herkesin bünyesi bir değil diyeceksiniz biliyorum ama bendemi gariplik var
Yoksa daha doğuma var diye sismedim sanırım son haftamı sisecem acaba ? Kii hamile olduğumu öğrendiğim an abur cuburu bıraktım makarna pilav ekmek yerine çavdar ekmeğine başladım tuzu azalttım. Ondan mı çok karnım şişmedi. Ne güzel işte kilo almamissin diyeceksiniz ama doktorumda karnın haftana göre küçük dedi . Kafaya taktım
Sizce nasıl kilom bebişim aşağıya inmiş mi ?