Eşine güveniyorsan korkma. Sen hele bi hamile kal neden daha önce olmamış diyeceksin. Bütün duygu ve düşüncelerin değişecek emin ol. Anne olmak evlat sahibi olmak bu dünyadaki en güzel şey yaşama sebebi..
Kimisi anne olmak istemiyorum der bizler de burda anne olabilmek icin gozyaslari dokuyoruz....diyecek bsy bulamadim
Psikolojik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yaşanmışlıklarla ilgisi oldugunu düşünüyorum.
Ben 3 yıl bebek düşünmedim düşüncesi bile korkuttu beni. Bir yanım çok istiyordu bir yanımda korkuyordu. Çünkü babasız büyüdüm. Babam yaşarken de annemle bana sahip çıkmadı. Ayrica eşimle 2 kere bosanmadan döndük . Boşanıp bebeğimde babasiz kalıp benim yaşadıklarımı yaşar korkusuyla istemedim. Eğer sende geçmişinde yaralandiysan bu tür istememe(korkma) olabilir canım ❤️
Artık hamile kalmak çok zorlaşmış bebek yapmadıkça belirli bir süreden sonra hamile kalmak ondan daha zor olmuş, size tavsiyem geç olmadan denemekte fayda var belki istediğiniz zamanda olmaz olur onuda Allah bilir ama ne kadar erken o kadar iyi bi kere deneyin Rabbim okadar kolaylık veriyor ki o duygu anlatılamaz mucizevi birşey ya nasıl istemiyorlar diyorum bazen kendi kendime hayırlısı olur hakkında inşallah
1,486,305 soru
24,299,416 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın