0 oy
2,027 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
Önceki postum duruyor kizlar son zamanlarda çok kötü olmuştuk ben boşanmayı düşünüyorum demiştim eşimde şimdi benle konuştu sakın ve  normal güzelce konuştu  birbirimize tahammülümüz sabrımız kalmadı çok yüz goz olduk çok kirdik ikimize de iyi gelecek kötü anlamda demiyorum biraz uzak ayrı kalalım belki iyi olur belki kötü olur o zaman da duruma bakarız dedi kardeşim Mersin'e gittiği zaman sendeonla git mirzayi da al yanına o daha küçük ama asya kalsın ben yanliz duramam asya yı gormeden hem o büyük ben varım durur dedi 

Önce olmaz falan kizcocugu bu dedim ama çok ikna edici konuştu ee ne yapalım böyle de olmuyo baksana neler yaşadık iyi gelecek bize annene sor bakalım ne dyyecek dedi ben önce siZe soruyorum sizce olurmu oğlumu alıp gitsem kızım kalsa 5yasinda hep babasının yanında ama yinede Allah korusun olmaz bence diğer türlü de böyle bı fırsatim da hiç olmaz ne yapayım kizlar siz söyleyin 

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
durumları bilmiyorum ama bence kesinlikle bırakmayın halledebilirsenz evde halledin yada iki çocuğunuzu alın gidin 
(30 puan) tarafından
Yani olmuyo işte canım aileler yakın olunca olmuyo illa gidiyo gelmiyo onların doldurusuna geliyo herseyleri bir yani nerdeyse ben tuvalete bile yanlız girmicekler o derece şansıma tüküreyim ben evlendim ailesi tatlı oldu onca şeye alınmadı gücüne gitmedi bid gelmiş annesini savunuyor bana eve geldiği zaman da hep kotuyuz bana catacak yer arıyor huzur isteseydi başta karışmaz zorlamazdi akışına bırakırdı ama illa anama iyi Olcan sen kimsin adammisin diyo bide ne zaman ailemle aram iyi olsa konuşmaya baslasam kendi kendini dolduruyor kafasında kurup duruyor
tarafından
işiniz çok zor gerçekten Allah yar ve yardımcınız olsun sabrınızı arttırsın inşaAllah ailesi ile iyi olmayı deneyin yoluna koyana kadar birşeyleri
(30 puan) tarafından
Kuzum 6yildir evliyim ailemi tutmadim hep onları tuttum aileme haksizsiniz dedim hep bunlara hak verdim annemi cekemedi ben konuştukça kıskandı eşime farklı yansıttı artık öyle alismislaar ki hep onlara sırtımı yaslamama ben ailemle gorustukce kötü oluyorlar bana en ufak sorunda ailemi bahane ediyorlar diken ustundeyim yani rahat konuşamıyorum arama kayıtlarını siliyorum telimi sessize alıyorum ararlarsa görmesin huzursuzluk çıkarmasın diye o derece baskı altındayım yani 6yildir bu şekilde geçti yinede brn iyi olmadım onlar hep kötüydü bana yani ilk kez tavır koydum artık eskisi gibi olmaz dedim kabullenmiyorlsr kudurdular resmen şimdi iyi olsam ne yazar karı koca arasını açtılar ben eşimin hakaretlerin kufurlerini unutamıyorum şimdi iyi olsak illa sudan sebepten yine bişey cikacak
tarafından
o zman böylece kalın umarım eşiniz doğruyu görür ve bulur herşey eşinizin elinde oda diğer taraftan doluyor
(30 puan) tarafından
Aynen öyle canım inşallah dediğin gibi olur ama hiç ümidim yok yani
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 413 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif.28 (345 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 266 göst.