10 yıllık evliyim ve eşim çok iyi bir insan bana ve çocuklarina çok düşkün benim ailemi ve kendi aylesini birtutar ve evime geleni gideni asla sorun etmez ama ilk defa geçen ay bana lutfen ben evdeyken kuzenini eve çağırma dedi kuzenim 18 yaşında genç kız geçen teyzemdeyken kuzenim eşimin numarasını istedi aradığimda sana ulaşamıyorum eniştemi ararız dedi bende verdim ve eşim akşam eve geldi morali bozuktu bana numaramı kuzenine sen mi verdin dedi evet dedim ne olmuş ki dedim aradı çalışıyorum açamıyorum seni arasın dedi tamam dedim ve geçen pazar kuzenim bize geldi eşimin borali buzuldu bende alındım evime gelen misafirede karışıyorsun dedim ve bana yeter artik beni sevmediğini düşüyorum dedi ne alaka dedim küzenin hareketlerine dikkat et ve beni biraz sahiplen dedi neden her pazar bizde hafta içi gelsin dedi bende şupeye düştüm dikkat ettim ki küzenim eşime baygın baygın bakıyor yanına oturuyor ve eşim yatak odasina giit biraz yatıcam dedi baktim kuzenim de kalktı gitti evine neyse eşim telini hiç saklamaz ve şifreli falan da deyil bu gün telini aldim baktim ki kuzenim 50 tane msj ve 9 tane cevapsız arama var msjlarda kuzenim yazmış sana aşığım kendime engel olamıyorum dayanamıyorum yazmış ve naha neler neler eşim cevap yazmamış ses etmedim ertesi gün tekrar tele baktım ve eşim onları silmemiş ama noyu engellemiş bu gün küzenim gene bizde ve ben annemle teyzemle aramı bozmadan nasıl kurtulurum ondan ve eşim benim konuşmuyor bu yüzden fikrinizi bekliyorum eleştiriye açığım teşekkürler