0 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (383 puan) tarafından
2 cocuk annesiyim kendi evimde oturuyorum ama hala kredisini oduyorum 7 yildir ayni esyalari  kullaniyorum koltuklarim tv unitem ve bi cok seyim artik yiprandi ve eskidi ben istiyorum ki yeni esyalar alayim badana yaptirayim fkn ama gelin görün  ki maddi olarak imkanimiz yok esim şükür  calisiyor ama ancak ewin gecimine yetiyor cocuklarima bakan olsa calisip isteklerimi yapardim  oype iste keske hic kimse maddi  sorunu cekmese yinede hamd olsun diyorum:)

12 Cevaplar

0 oy
(6,682 puan) tarafından
Zamanla herşey olur ccnm hiç takma kafaya en azından ödeme bitince evin senin olduğu nda rahatlicaksin
(383 puan) tarafından
Insanoğlu  iste yeni guzel birsey görünce  heves ediyor  almak istiyor
(6,682 puan) tarafından
Öyle valla bide h rgun yeni bişey çıkıyor :))
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
7 yıldır kullanılan eşya eski olmaz canım kıymetli olur boşver annem çok değiştirirdi eşya ama bana çeyizlik takımları hala bir başka gelir onları çok beğeniyorum. ☺
(383 puan) tarafından
Canim cok kez tasindim evden eve gecince hep taşıma  esnasinda zarar  gorduler ona ragmen kullandim kiymeti kalmadi artik yani anlicagin
0 oy
(129,472 puan) tarafından
14 ay once ayri eve ciktim 1 tencere 6 kaşık 6 catal 6 meyve bicagim vardi haa 6 tanede tabak aylarca idare ettim esya desen yuksrda 2 odam bom bostu hic bisi yoktu camda perde bile yoktu zamanla oldu hepsi şuan herseyim var hic uzulme
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Az esya cok huzur prensipim :))))
(383 puan) tarafından
Cok sukur hamd olsun huzurlu mutlu ewliligim var rabbim herkesin ewine huzur versin
0 oy
(3,728 puan) tarafından
7 yılda bir ev eşyası değiştirmeye de ne bileyim :) Allah başka dert vermesin
(383 puan) tarafından
Amin baska derdim yok cok şükür:)
0 oy
(11,507 puan) tarafından

İlk önce huzur canım eşya zamanla olur inan

(383 puan) tarafından
Insallah cnm
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Eşyalar elbet yerine gelir canım en azından bi kaç sene içinde o evin artık tamamen senin olucak kredi bitince bu sefer eşya alıp onun taksidini ödersiniz veya kredi bitince yine kredi öder gibi o parayı kenara atıp biriktirip peşin olarak eşya alırsınız dilediğin herşeyi alırsın Allah gönlüne göre versin inşallah ❤  
(383 puan) tarafından
Amin cnm Allah razi olsun guzel fikirin icib
(9,624 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım benim
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Kiz biz 4 senede bokunu çıkarttık eşyaların ☺
(383 puan) tarafından
Iyi bile kullanmissin diyorsun:)
0 oy
(117 puan) tarafından

Allah eşine bol kazanç versin inşallah ileride alırsınız sabrın sonu selamettir <3 bu haline bin şükür 

(383 puan) tarafından
Amin ibsallah cnm
0 oy
(1,708 puan) tarafından
Bence eşyaların iş görüyorsa şu anda bunları düşünme zaten 7 yıl çok uzun bir süre değil en az 10 yıl geçmesi lazım bence onları değiştirmek için 
0 oy
(557 puan) tarafından
Bnde bulaşık Makinesi almak istiyorum ama eşim bu aralar borcu var dedi bu borç bitsin biraz dardayım söz Alaçam dedi sana vala çok istiyor ama işte parasizlik
0 oy
tarafından
7 yil cok eski dehilki yaa anneannem 50 yillik kanepeye yeni der mesela teyzemin gelinlik esyalarini kullaniyo teyzem 25 yildir felan evli ona vermis o kadar guzelki anneannemin evi koltuklara kaplama yaptirdi rvine herkes bayilir vitrini masasi eski ama cok guzel 7 yilliginda cok eski oldugunu sanmiyorum yl

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 410 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 811 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 349 göst.