Canım bende uzun süre vajinismusu yenmeye calisanlardanim. Şükür yendim simdide hamileyim.
Sana tavsiyem; kafandaki herşeyi unut . Canın yanmayacak. Doğum anında vajina dahada açılıyor bebek doğsun diye. Esnek bir yapıya sahip. Ben eşimle iliskiye girmeye çalıştığımda eşim oha ne kadar güçlüsün vajina kabul etmiyordu hiç giremiyordu. Psikiyatriye gittik eşimle birlikte. Sorunlarimdan bahsettim eşimle olan. Ve eşimden zevk almiyordum. O yüzden istekli bile değildim. Doktor bana canın yanacak korkusuyla ve bugune kadar bir cinsel hayatın hiç olmadığı için beyin kendini koruma altına alıyor demişti. Vajinadaki kaslar devreye giriyormuş ve kitlenme olayı oluyormuş ve engel oluyor ilişkiye.
Sadece şunu düşün ben bu şekilde yendim doktorla olacak birşey değil sana video izletiyor evde egzersiz yap diye okadar.
Boşanma derecesine gelmiştik artık eşim herkese kadınlık yapmıyor bana diye söyleniyordu ve çok zor günlerdi benim için. En sonunda herkes ilişkiye giriyor ve zevk aldığını söylüyor (kuzenim ve arkadaşlarım) bende nie olmuyor? Demekki korkulcak birşey yok. Öyle olsaydı bunca kadın nasıl olurdu ilişki yasayabilirdi ? Herkes bunu yapabiliyorsa bende yaparım dedim kendimi gaza getirdim ve şükür o korkumu yendim.
Ayrıca ilişki esnasında erkek seni degil sen erkeği yönet. Pozisyon olarak doğru olanı bul. Açık konuscam faydam dokunsun diye söylüyorum sana. Normalde ben uzanıyordum eşim o pozisyonda deniyordu ve kasıklarımda baskı hissediyordum patliycak gibi oluyordu. Bizim gibiler için ilk etapta doğru değilmiş o pozisyon. Erkek altta sen üstte ol o şekilde denedin mi bilmiyorum. Canım çok az acıdı kii ben kendimi kastigim için acıyorms canım. Kendini hiç kasma. Nefes alıp ver o seni rahatlatır umarım faydam dokunur canım ❤️