0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (1,469 puan) tarafından
2.5 aylik kizlar bebeğim soğuk soğuk terlemis  sıcak geldi bana calpol verdim yatmadanda  vermisdim  aslinda  olcuyorum  koltuk altindan  cikmiyor  ama bana sıcak geliyor ve soğuk  terliyor  ateş-i olabilirmi

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya rica ediyorum koltuk altından olcunce 38 i görmeden çocuğa ilaç verip böbrekleri de organlari da yormayın terliyor diye çocuğa ilaç verilmez başına bakıyorsunuz büyük bı ihtimal sıcak diyorsunuz baş cogu zaman diğer bölgelere göre sıcak olur eski usul ateş ölçer alıp makattan bakın içiniz rahat etmiyorsa ve üst üste bı sorun yokken ilaçta verilmez 
(3,210 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ciddi bir hastalık durumunda ilaç etki etmez böyle vermeye devam ederseniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çıkmıyorsa yoktur cnm usttumu acaba 
(1,469 puan) tarafından
Aletlere kesinlikle guveniliyormu  canim ilk bebeğim cocugun  ateş-i olur havale gecirir  anlarmiyim  bilmiyorum  sadece ben deil bugün ablam geldi Oda atesimi  var dedi direk sıcak di çünkü
tarafından
Üstünü hafif tut cnm ondanda terleywbilir
(1,469 puan) tarafından
Hep terlerdi ama bugün soğuk terlemis  ondan korkdum  canim:/
0 oy
(146 puan) tarafından
Terliyosa ateşi yoktur 
(1,469 puan) tarafından
Aaa ilk defa duydum ama biz büyükler soğuk terleriz  çocuklar terlemezmi  yani ateş-i varken
(146 puan) tarafından
Dr sorabilirsin ateş sonrası terleme iyileşmeye işarettir gün boyu ateşi varsa gece terlemişse iyileşiyodur ama terleme varsa ateş yoktur serinliyo
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Dudaginla ölç ateşini ama olcupte ateşi yoksa yoktur demk 
0 oy
(31 puan) tarafından
Abla ucagi dusurmek mi istiyorsun Allah askina olcunce atesi yuksek degilse degildir yani kendine yazik etme panik atak olursun 
0 oy
tarafından
Cıkmıyorsa yoktur canım 
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Çok giydiriyor olabilirsin ateş çıkmıyorsa azıcık üzerini incelt
(1,469 puan) tarafından
Kisakollu zıbın bide ince bi penye çok mu
(3,210 puan) tarafından
Üzerine ne örtüyosun canım
(1,469 puan) tarafından
Sadece  battaniye
(3,210 puan) tarafından
Ev kaç derece
(1,469 puan) tarafından
Vlla onu bilmiyorum cnm ama çok sıcak tutmuyorum evi
(3,210 puan) tarafından
Canım doktor kontrolünde bi doktora sor istersen burnu falan tıkalı değil dimi nefes almakta zorlanırsa da terler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 234 göst.
18 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 515 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,848 soru

12,456,955 cevap

46,519 kullanıcı