0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,837 puan) tarafından
Buradaki birkaç arkadaşın yaptığı leslieyi yaptim yemekten cok az kestim. gunde 6 mil lesli yapiyorduk kaynanamla. asil o diyetteydi zorunlu olarak. Ama Benim birkaç işim olduğu için spor yaptıktan sonra mecburen çarşıya gitmek zorunda kaldım öyle de bayağı yürümüş oldum  odem oldu galiba ayaklarimda ozellikle bileklerimde zor yuruyorum sol bilegim felaket. birazda bacakalrimda ve dizimde var sanki. Uyuduğumda bayağı inmiş oluyor Az bir sislik kalıyor sabah kalktığımda. Herhangi bir morarma falan yok ayağımda da bacağımda da. odem gitdin diye ayrica bi detoks uygulamadim oyle su falan icmedim. sizler ictiniz mi ya da boyle birsey basiniza geldi mi. incittigimi sanmiyorum acikcasi ama butun gun ayak duruyorum evi isiydi kizimdi derken uc gundur topalliyorum oturup kalkarken bile sanki 70 yasindayim zor kalkiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(13,093 puan) tarafından
Canım su ödemi attırır günlük 2 l iç atarsın birkaç güne 
(3,837 puan) tarafından
2 lt iciyorumdur ya daha cok mu icsem acaba az mi geliyor anlamadim. sag ayagim sisti once o bayagi indi ama sol gitmiyor bi turlu ya. :(
(13,093 puan) tarafından
Maydanoz suyu ya da ananas kabuğu kaynat canım o da ödem attırıyor marketlerde ayıklıyorlar ya kabuğunu da talep et
(3,837 puan) tarafından
bakicam canim tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Bol yeşillik ödem attırıyor bol su 
(3,837 puan) tarafından
denicem canim tesekkurler
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Maydanoz suyu kaynat inanılmaz çözüyor. 
(3,837 puan) tarafından