Bugun bir saat yuruyup onlara geldik esimin hatrina daha iceri girdik kadin basladi laf sokmaya kizim bana ben hamile oldugumdan beri yapisik ikiz gibi olmaya basladik normalde kaynanaya gider ama gitmedi bu sefer yere bile inmiyor bi babasina gidiyor geri hemen bana geliyor iste ben bilerek 11 aylik cocugu dusman gibi yetistiriyormusum onlara karsi artikin cocugum nasil anliyorsan bu islerden kendisiyle karistiriyor kendisi kizlarini bana karsi dolduruyor beni de kendisi sandi neyse esim cigkofte istedi bulgur nerde dedim gosterdi baktim cook ince bisey demedim koydum megersem ciritmis icli kofte yaparken kullaniliyor oda bulgur aslinda gitmis iceri bagiriyor ibrahim karı aldi bundan karimi olur bu daha bulgur ne bilmiyor diyor bende sen gosterdim diyom hunharca kahkaha atiyor sonra gittim turp dogramaya kabugunu soydum çope attim gitri copten kabuklari alip soyelniyor hangi kopek atti bunu diye bende cok biliyorsan herseyi ben misafirim gel turpunu dogra dedim gitmis bu kopegi getirmeyin eve diyor Allahtan esim benden yana esim dedi sen yapiyon kiz susmus gitmis yapiyor cocugu burda durmuyor onu istiyor sen daha ustune gidiyorsun dedi sonra bana donup sen git yap benim canim istiyor senle ben yicez dedi gittim yaptim daha hayla daha konusuyor ben ne yapayim bu kadina o benim evime gelince guler yuzle karsiliyorum ben ona gelince seytan suratla karsilasiyor