0 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şuan titriyorum :D oğlum 19 aylık eşim çok istiyordu. Oğlum çok yalnız hep ağlıyordu o yüzden olsun istedik.Rabb imde nasip etti.ama şuan bi tuhaf oldum oğluma bakıp ağlamak istiyorum. Biraz tedirgin oldum. Biseyler söyleyin ikisinede bakabilirmiyim. Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤❤❤

24 Cevaplar

+1 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim gozun aydin bende ayniyim senle kizim 20 aylik dun hamile oldugumu ogrendim esim cok istiyordu bende 2 yasini doldursun ozaman olsun diyordum kisa sureli sok yasadim. Seni okadar iyi anliyorum ki Kizima bakip bakip agladim dun. Ama simdi agladigima pisman oldum. Ne guzel Rabbim nasip etti. Bugun kan verdim sonuc cikmadi sabahtan beri heycanla sonucu bekliyorum:))) sende hayirla kucagina al insaAllah canim benim ☺❤
tarafından
Evet dün senin postuna yazdım canım. Rabb im hayırlısıyla kucağımıza versin inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Gözünüz aydın inşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin 
tarafından
Amin çok teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım 

Sağlıcakla gelsın yavrucak 

Sen güçlü bir annesin

Bakarsın gül gibi :) 
tarafından
Amin canım Allah razı olsun. Inşallah dediğin gibi olur :)
0 oy
tarafından
Rabbim sağ salim kucağına alımayi nasip etsin inşallah kuzum ❤️ hayırlı olsun ❤️

Bana da bol bol dua et ❤️

Benim gibi bekleme yarın hemem kan ver cnm❤️

Güzel haberler al inşallah ❤️
tarafından
Teşekkür ederim canım. Evdeki testte  pozitif hastanede negatif mi cıktı canım. Bebeğin kaç aylık şuan.
tarafından
Kimyasal gebelik cnm benimki ☺️1 yaşına da kizim
tarafından
Nasıl oldu canım kimyasal nasıl oluyor. Bende bugün doktoruma gittim adet tarihine göre 6 hafta dedi ama kese görünmedi. Dış gebelik olması ihtimaliyle cuma günü gel dedi
0 oy
(1,423 puan) tarafından
19 aylik büyümüş artik oglun ya benim gibi 10 aylik olsaydı yinede çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
tarafından
Amin cnm. Nasıl oldu doğumdan sonra ikisinin bakımı zor oldumu canim
(1,423 puan) tarafından
Daha doğurmadı bende yeni hamileyim daha doktora gitmedim bebegim suan 10 aylik
tarafından
Ben doğurdun sandım canım.  Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende yarın ilk iş hastaneye gideceğim inşallah:)
0 oy
tarafından

Hayırlı olsun canım benim kızda iki buçuk yaşında tekrar hamileyim şimdi ilk bende tedirgin oldum ilk ama şimdi heyecanla bekliyorum Gül gibi de bakarız hiç korkma :) 

tarafından
Ay inşallah bu yorumlariniz insana çok iyi hissettiriyor:)
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Gözün aydın canım 
tarafından
Teşekkür ederim canım;)
0 oy
tarafından
Yaaaaa çok sevindim balım hayırlı olsun sağlıkla gelsinnnn ❤️
tarafından
Amin teşekkür ederim canım darısı sana inşallah:D kokosa kardeş yap
tarafından
Almim cınım sağolll bana bir kokoş yeter ❤️☺️
tarafından
INŞALLAH benimde bir kokoşum olur :)
tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
tarafından
Amin cnm
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Eymen Ali m tek ada sıkılıyor 15 aylık.. 19 aylık olunca düşünüyorum bende yaşımda çok geç. 15 aydır da uykusuzum ama olsun.. sağlıkla al kucağına çok iyi bakarsın
tarafından
Bu eymen ler hep mi sıkılır. Ablaminda kızı var onun ki kendi kendine oynar. Benimki yok kendi kendine oynamıyor hep bize sarıyor .hakkinda hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırla tamamına erdirsin inşaAllah tabi bakarsınız ikisi birden büyür inşaAllah
tarafından
Ay amin inşallah.tesekkur ederim:)
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Kız 5 çocuklu 6 çocuklu analar bakıyorsa sende bakarsın. Hayırli uğurlu olsun
tarafından
Oh ne güzel dedin vallahi. Allah razı olsun:)
0 oy
(12,808 puan) tarafından
Oğlun büyümüş artık canım illaki zorlanırsın ama inan onlar birbirilerine çok bağlı olurlar pişman olmazsın 
tarafından
Ay inşallah. Çok yalniz benim oglum .yeğenlerim var ama hepte götüremem şu dönemde.
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım Rabbim nasip ettiyse sabrını da verir

tarafından
Amin canım Allah razı olsun:)
0 oy
(135,706 puan) tarafından
hayirli olsuunn ❤❤❤
tarafından
Teşekkür ederim  :)
0 oy
(431 puan) tarafından
Gözün aydın canım hayırlı olsun bakarsın kız birincisine bakmışsın ikincisine hayli hayli bakarsın Allahm istiyen herkese nasip etsin sağlıkla al kucağına 
tarafından
Dimi ya inşallah çok teşekkür ederim:)
0 oy
(17,438 puan) tarafından
Ben anneyim sende annesin. Ben başardıysam sende başarırsın. Ben de kızım 3 aylıkken hamile kaldım 4 gün sonra biri 2 yaşına biri 1 yaşına girecek. 
tarafından
Maşallah inşallah bende senin gibi seri ve sabırlı olurum. Peki ikinci doğum zormuydu
(17,438 puan) tarafından
Ilk doğumda kızım zayıf doğdu çok küçüktü pek zorlanmamistim. Ama 2. doğumda oğlum baya iri bir bebekti ve suni sancıyla olunca biraz zorlanmistim.
tarafından
Canım ben oğluma çok üzülüyorum ya. Gece uyurken bakıp ağlamak istedim. Bunu nasıl ve ne zaman atlattın. Çok çok üzülüyorum ya off. Şuan uyandırıp öpüp öpüp özür dilemek istiyorum:(
(17,438 puan) tarafından
Canım Bende öyleydim. Ilk öğrendiğim zaman sevinir gibi olmuştum sonra kızım aklıma geldi üzüldüm ağladım daha küçük nasıl bunu yaparım dedim. Ama olan oldu tabi. Kızım büyüdü oğlum büyüdü o tekmeleri hissedince seviniyorum karnımı seviyorum falan oğlum karnimda yavaş yavaş büyüdük daha çok hissedince unuttum üzüntümü.
tarafından
INŞALLAH bende öyle olurum
0 oy
tarafından

Ya aaaa ne güzel :) sağsalim kucağına alırsın inşallah ❤️ 

tarafından
☺️☺️☺️Amin inşallah Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Hayırlı.olsun canım çok sevindim 
tarafından
Teşekkür ederim cnm:D
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Yaşlarınız genç çatır çatır bakarsınız. ❤️ 
tarafından
INŞALLAH teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım rabbim muhakkak bir kolaylığını verir ") valla bende üçüncüye gebeyim biran önce doğdu  istiyorum bebek kokusunu çok özledim küçük kizim da 22 aylık halbuki "D
tarafından
INŞALLAH. Korkuyorum biraz. Bide oğluma bakıyorum üzülüyorum. Ama isteyerek oldu çok şükür;)
tarafından
Korkma canım rabbim nasip etmişse kolaylığınida verir elbet  daha doğuma kadar büyür de oğlun ne güzel ilşki bir arada buyur giderler bir iki seneye de hiç bir şeyleri kalmaz zaman çok çabuk geçip gidiyor ne ara oldu ne ara büyüdü insan anlamıyor bile
tarafından
Allah yardım etsin Allah nasip etmiş başım gözüm üstüne ☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne99 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ball annesi (1,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 728 göst.

411,588 soru

12,390,163 cevap

43,740 kullanıcı

Kategoriler

...