0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sağlık ocağının verdiği ilaçlara karşı olanlar var siz sağlık ocağının verdiği f vitamini ve vegaferon kullanıyor musunuz kızımın gazi var bu ilaçlardan mi acaba :ermm:

6 Cevaplar

0 oy
(1,883 puan) tarafından
Ben kullandım bi yan etki görmedim 
tarafından
Kullanıma karşı olanlar var kan ilacının dişlerde leke bırakıyo dediler bide kızımın çok gazi var çıkarana kadar deli oluyo
(1,883 puan) tarafından
Bizde leke yapmadı ben hep fırçalıyorum belki onunda faydası olmuştur
tarafından
Benim kızım 5 aylık fırçalayamam ki
-Reklam-
0 oy
(12,918 puan) tarafından
Kullandım bi sıkıntı yaşamadım 
tarafından
Peki neden acaba kullanmaya karşı olanlar var
(12,918 puan) tarafından
Paraben var diyorlar içinde ya ne bileyim zararlı olsa niye versinler el kadar bebeklere
tarafından
Bilmiyorum ki valla iyice şaştım bende
0 oy
(9,623 puan) tarafından
Bana sadece vegaferon kan damlası verilmişti ama zaten onuda kullanamadık bi türlü midesi kabul etmedi onun dışında hiç bise almadık kullanmadığım için bilmiyorum ama olabilir canım belki yan etki göstermiştir ben vegaferonu sadece 3 gün kullanabildim ama gaz falan hiç bise yapmadı senin kızınınsa belki normal kendi gazi vardır masaj falan yap gaz damlası varda kullan  
(9,623 puan) tarafından
Kıyamam canım ya inşallah geçer bi an önce valla aklıma başka bise gelmiyo keşke elimizden bise gelse
tarafından
Sağol canım valla bilmiyorum ne yapicam emmiyorda memeyi ağzına alınca ağlamaya başlıyor
(9,623 puan) tarafından
Biraz omzuna al sakinleştir canım sustuğu zaman dediklerimi yap bakalım durucak mı bende oğluma yaparken ağlıyodu ama bi iki yaptıktan sonra hoşuma gidip susuyodu
tarafından
Şimdi uyuyo canım emmeden uyudu eğer gene huysuzlanırsa yaparım dediğin gibi
(9,623 puan) tarafından
Umarım rahat rahat uyur canım Allahım rahatlık versin inşallah..en azından bi dene canım çünkü bizimkinde o bacak hareketleri çok işe yariyodu karnına doğru dizlerini kırıp cekiyodum 5 10 dakika yapiyodum rahatliyodu
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Ay o kan olan mafetti kullnmiom
tarafından
Neden canım nasıl etki yaptı
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Hamileyim bende vegaferon kullanıyorum. Beni sadece gün içinde bir kaç kez lavaboya çıkarıyor o kadar
0 oy
(586 puan) tarafından
Kizimda da kullandim simdi oglumda da kullaniyorum canim bi yan etkisini falanda gormedim bir sıkıntımız olmadi yani. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,866 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 345 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,857 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,457 soru

23,693,800 cevap

311,182 kullanıcı

...