Kızlar şu anda psikolojik olarak bitik durumdayım şu anda 21+2 haftalik hamileyim eşim nisanda askere gidicek Ve ben haziranda doğum yapıcam eşim yanımda olamayacak onun desteğine çok ihtiyacım olacağını şimdiden hissedebiliyorum bazen kendimi avutuyorum çocugumla vakit gecirirm diye ama bilmiyorum stres yapiyorum neredeyse gecelerim aglayarak geciyo kendimi burda buldum paylasmak istedim belki bi moral destek olursunuz dedim napıcamı bilmiyorum ALLAHIM SEN YAR VE YARDIMCIM OL
Üzülmemeye çalışın ayrılık zor ama sonunda kavuşmak çok güzel. Biz de eşimle 9yıl sevgili kaldık kavuşamadık bir türlü hep bekledik farklı şehirlerde.
Biz evli değildik keşke evli olsaydık ve hamile olsaydım bebeğim doğsaydı ve gelmesine birkaç ay kalmış olsaydı o zamanlar
Siz yakında en yakın arkadaşınızı doğuracaksınız inşallah, onunla ilgilenirken onun varlığına şükredip her gün onun için mutlulukla uyanırken inanın zaman nasıl geçicek fark etmeyeceksiniz bile. Asıl baba için durum zor eşinden ayrı kalıcak bebeğini doğunca göremiycek. Bence güçlü olup ona destek olun:)
1,486,716 soru
24,305,266 cevap
344,352 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın