Biz 4 kız kardeşiz ve en küçük benim benden büyük ablamlar ikiz ve 8 yaş büyükler benden en büyük ablamda 12 yaş büyük ama bir süre sonra o yaş farkı hiç yokmuş gibi oluyo şuanda benim en iyi arkadaşım dostum ablamlar.. kalabalık bir ailede yaşadım ve bu beni hep çok mutlu etti bende benimde kalabalık bir ailem olsun istiyorum ama şuanda 2 çocuğum var ve 3uncusu bile gözümü korkutuyor.. kardeş başka birşey bir sürü dostum oldu ama baktım ki dostum değilmiş ben öyle sanmışım ama abla kardeş tüm saçmalıklarına rağmen hatalarına rağmen doğru yolu göstermeye çalışıyo hep destek oluyo sırrını açınca biliyosun ki o sır onda güvende şuanda tek dertelesebildigim kişiler ablamlar iyi ki varlar.. bir kızım bir kız kardeşi olmalı diye düşünüyorum yaşadıklarımdan yola çıkarak:)
Bizde üç kız kardesiz en büyükleri benim ;))
İki kardeşiz 4 yas küçük erkek kardeşim var ilk çocuğuma doğum yaptım iki gün önce kardeş düşünmüyorum bebişe ama bakalım allah nasip ederse olur ben tedbiri elden birakmicam ama
Uc kardesiz abim ben ve kiz kardesim ucumuzde evlevli cocukluyuz
Biz 2 kardeşiz 1 abim var aramızda 14 ay var.. ben 27 yaşındayım o 28.. aramızda hep bi mesafe olmuştur abimle birbirimizi çok severiz ama bunu hiç dile getirmemiştik birbirimize hiç sarılmamıştık iyi ki varsın dememiştik.. sonra ben evlendim 1 buçuk sene oldu.. 34+5 günlük hamileyim ve boşanmak üzereyim ailemin evindeyim.. eşim karaktersizin teki çıktı.. geçen gece sinir krizi geçirdim kendimi odaya kapattım ve o aramızda duygusal anlamda mesafe olan abim beni odadan çıkarttı sarıldı öptü kokladı birlikte ağlaştık ilk kez abimin ağzından seni seviyorum lafını duydum çok değişik duygulardı.. o karaktersiz bana 2 şey kazandırdı.. biri karnımdaki küçük meleğim.. diğeri ise abimle yakınlaşmam.. ikisi de benim için çok değerli bambaşka şeyler.. hayatta herkesin bi kardeşi olmalı
3 kardeşiz. Benden büyük abim. Benden küçük erkek kardeşim var.
Valla tek kız olmak ayrıcalık.
Amaaaaaa bı ablam olsaydı hayır demzdim. Yada bı kız kardeş. :);)
Biz 8 kardesiz 5 erkek 3 kiz olmak uzere kizlarin en küçüğü bnm
2 kardeşiz abim ve ben:))) ama anne tarafında 7 oğlan var teyze ve dayı çocukları tek kız benim pamuk prenses ve yedi cüceler oluyoruz:)))
Annemin onceki evliliginden bi abim var 27 yasnda bi kac kez gorustuk suan gorusmuyoruz
Ben 23 yasndaym 12 yasnda erkek kardesim var
Bizde 8 kardeşiz 5 kiz kardeş 3 erkek kesinlikle kiz kardeş başkadır onlar iyiki varlar bnde hep diyorum bi kız tek olmamalı erkek fazla kardeş aramaz ama kiz arar ve insanin gerçek dostu kiz kardeşidir
Benim kardeşler 8 tane 4 tanesi anneden 4 tanesi babadan hic birinden hayr yok
iki kardesiz abim var bir yas bbuyuk benden ikiz gibi büyüdük abimle. abide güzelde hep kiz kardesim veya ablam olsun istedim herseyi paylasabilecegim babana hep destek olacak dostum kardesim dedigim bibirkac arkadasim var ama can bagi gibi olmuyor yeri geliyor mesafe oluyor kardese benzemez ki
Tek cocugum , bu yuzden bebişime illaki kardeş düsunuyorm
Cnm biz kalabaligiz baya 7 kardesiz :) aaa falan dicekler ama 4 tanesi de rahmetli olmus bebisken :( vallahi suan onlar bile yasasin isterdjm.bnden kucuk bi kardesim var digerleri bnden buyuk.en buyugumjz 38 yasinda en kucugumuz 20 yasinda.5 kiz iki erkek.insanin bacisinin olmasi cok guzel.malatyalilarda kofte meshurdur cnm.ama tek yenmez.5 kiz toplanioz birde gelinimiz var tadini cikara cikara yiyoruz. :) ama iste hepimiz ayri yere dustuk 3 tanemiz ayni yerdyiz iki tanesi farkli illerde.
Bizde 4 katdesiz ben ikizim ablam abim var
Bizde 7 kardsiz 3 erkek 4 kiz allahima sukurler olsun iyiki varlar hepside yazin babamin evine toplaniriz bir ay kaliriz herkesin cocuklari var ben kalabalik aileyi cok seviyorum o yuzden iki kizim vardi yarin 2 tane daha olacak cok sansliyim allahim olmayan herkese evlat versin
bizde 5 kardesiz en buyukleri benim
Tek çocuğum :)
On kardeş iz iki tane ablam var ablamlarla aramızda yaş farkı baya var evin en küçüğü benim ;)
3 kardesiz. Babamin ilk isinden iki abim var anneleri kucuk yasta olmus annem buyutmus ikisinide
Simdi 26 28 yasindalar. Oz abim olsa onlarin yaptiklarini yapmazlardı bana aramizda hic uveylik yok. Her sekilde yanimdalar. Hasta olunca başımda sabahladiklarimi bilirim.Bababm vefat ettikten sonra bagimiz dahada guclendi hatta büyük abime baba diyorum.babam kadar emegi var uzerimde. Anneme benden bin kat daha saygililar bi dediklerini iki etmezler annemde onlarla karsi oyle.benden ayrit etmez cok sever. ALLAH başımdan eksik etmesin hic birini.
Hiç kardeşim yok canım tek cocuğum
1,493,190 soru
24,397,787 cevap
349,899 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın